SVI GA ŽELE

Katie Holmes privlačila poglede u odjevnom komadu koji trenutno svi priželjkuju u svom ormaru

22.10.2020 u 11:32

Bionic
Reading

Otkako je pronašla novu ljubav, glumica Katie Holmes je procvjetala. Svaki slobodan trenutak zvijezda serije 'Dawson's Creek' provodi u društvu svog novog odabranika, kuhara Emilija Vitola Jr. koji je osvojio njeno srce. Novopečeni par snimljen je u šetnji New Yorkom, u kojem oboje žive i rade

Glumica Katie Holmes i njezin dečko Emilio Vitolo Jr. aktivno su proveli sunčan dan u New Yorku. Iznajmili su gradske bicikle i provozali se ulicama Manhattana, a potom su nastavili pješačiti do Vitolovog obiteljskog restorana. Otkako su objelodanili svoju ljubavnu vezu, paparazzi ih prate u stopu pa ni ovog puta nisu mogli proći neprimijećeno.

Slavna brineta, koja je prije veze s talijanskim kuharom dugo godina skrivala od očiju javnosti svoju ljubav s kolegom Jamiejem Foxxom, potpuno je neopterećena zbog činjenice da ih fotografi salijeću čim izađu iz stana pa ih znatiželjni pogledi i škljocaji fotoaparata ni ovog puta nisu previše zamarali.

41-godišnja glumica je za dan u društvu novog odabranika odjenula skinny traperice i flanelsku košulju kariranog uzorka, a stajling je zaokružila crnim Guccijevim mokasinkama, crnom crossbody torbicom i kaputom u boji devine dlake koji je prije nego je sjela na bicikl mudro skinula i odložila u košaru bicikla svog ljubljenog.

Lijepu glumicu već smo ranije imali prilike vidjeti u flanelskoj košulji, a upravo je ona zaslužna za popularnost ovog pomalo zaboravljenog komada odjeće, što je potvrdila i popularna modna tražilica Lyst.

  • +4
Katie Holmes i Emilio Vitolo Jr. Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Potražnja za flanelskim košuljama i jaknama skočila je za 48 posto u odnosu na proteklu godinu. Podaci su to najnovijeg statističkog izvješća modne tražilice Lyst koja nakon svakog kvartala objavljuje aktualne trendove. Pomama za ovim komadom odjeće započela je u kolovozu, a iz Lysta tvrde kako je potražnja skočila čak 20 posto nakon što je ovaj trendi komad zamijećen na Katie Holmes.