JAMIE FOXX

Novu vezu Katie Holmes s mlađahnim kuharom 'odobrio' je i njezin bivši

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 15.10.2020 16:07
  • Objavljeno 15.10.2020 u 16:07
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark i Dylan Travis/Abaca / Abaca Press / PROFIMEDIA

Sudeći po riječima, koje je bliskim prijateljima izrekao na račun bivše djevojke, Jamie Foxx i Katie Holmes razišli su se u dobrim odnosima, zbog čega on i nema zamjerki na njezin novi odabir

Iako je sve to izrekao u povjerenju, izgovoreno je neka osoba bliska Jamieju Foxxu iskoristila i sve izblebetala medijima. Prema izjavama izvora za Us Weekly, Jamie Foxx 'sretan je zbog Katie i želi joj samo najbolje'.

'Jamie je krenuo dalje i niti najmanje mu ne smeta veza Katie i Emilija', dodao je izvor otkrivši kako je njihov prekid inicirala upravo Katie Holmes jer ju on 'nije poštivao, a i vodili su drugačije živote'.

52-godišnji Jamie Foxx i 41-godišnja Katie Holmes bili su u vezi od 2013. do kolovoza 2019. godine, a sada je glumica započela novo poglavlje svog života vezom s 33-godišnjim kuharom Emiliom Vitolom Jr-om.

  • +4
  • +1

Katie Holmes, Emilio Vitolo Jr.

Izvor: Profimedia / Autor: Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Katie ne zamjera više ništa Jamieju i u potpounosti je krenula dalje. Danas ga smatra tek prijateljem', otkrio je izvor dodavši kako tek s mlađahnim kuharom može biti u potpunosti opuštena, a da je zaljubljena ni ne trudi se sakriti, što nije bio slučaj u njezinoj vezi s Foxxom.