PRIRODNA LJEPOTICA

Katie Holmes pokazala lice bez šminke; fanovi su izvan sebe od oduševljenja

30.03.2021 u 22:52

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes koja se proslavila ulogom u kultnoj teen seriji 'Dawson's Creek' bez ustručavanja je otkrila kako izgleda bez trunke make upa na licu

Popularna glumica izvan seta je pristalica što prirodnijeg make upa, a godinama je vjerna svojoj tamnosmeđoj boji kose koju tek minimalno osvježava jedva vidljivim pramenovima.

Nije sklona niti eksperimentiranjima kad se radi o stilu odijevanja te nosi ležerne, mladenačke kombinacije koje joj izvrsno pristaju pa je modni znalci nerijetko proglašavaju novom kraljicom street stylea.

Lijepa brineta i u svojim 40-ima izgleda kao da nije ostarila niti dana od vremena kad je glumila tinejdžerice Joey u 'Dawson's Creeku', a za izdanje Beauty magazina People rado je pozirala bez trunke šminke na sebi, otkrivši kako se nosi s prvim borama.

Nije trebalo dugo čekati na oduševljene komentare fanova: 'Stvarno prelijepa', 'Ljepotica', 'Divan ten', 'Wow'...

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Katie (42) pridružila se Katie Couric i drugim poznatim zvijezdama bez šminke za godišnje izdanje o ljepoti poznatog magazina.

'Nosim se dostojanstveno sa svojim starenjem i ne brinem se ako nemam šminke na licu. Moje zadovoljstvo dolazi iznutra', rekla je bivša supruga Toma Cruisea.

Kako bi joj koža izgledala najbolje, glumica se osim njege izvana, brine i na druge načine.

'Pijem puno vode i trudim se jesti puno povrća kako bi moja koža bila što zdravija. Njegujem svoju kožu čisteći je svako jutro i večer. Stavljam hijaluronski serum i hidratantnu kremu', rekla je glumica koja je velika obožavateljica poznate linije za njegu kože dr. Barbare Sturm.

Iako glumica daje prioritet preparativnoj njezi kože, zahvalna je što ima tri starije sestre koje su je naučile kako se našminkati.

Kad je u pitanju svakodnevna njega kože, Katie ne komplicira, a u njezinoj torbici kad izlazi van uvijek se nalazi krema za sunčanje i sjaj za usne.