PROVJEREN ODABIR

Bez žrtvovanja udobnosti: Ovi ravni modeli obuće vizualno izdužuju noge

30.03.2021 u 15:31

Bionic
Reading

Jeste li do sada redovito nosili visoke potpetice kako biste vizualno produljili siluetu nogu? Postoje drugačiji i prikladniji načini za navedeno. Pojedinim modelima ravnih cipela, poput visokih inačica, s lakoćom polazi za rukom stvoriti efekt visine

Iako će brojne dame pomisliti da se potrebna visina isključivo postiže visokim potpeticama i modelima obuće s platforma petom, ove ravne cipele sugeriraju da navedeno i nije baš točno.

Kako biste si vizualno dodali nekoliko centimetara, isprobajte pojedine verzije ravne obuće koje su se pokazale idealnima. U prvom redu riječ je o modelima ravnih sandala, balerinki i natikača s posebnim dizajnerskim karakteristikama.

Detalji čine razliku, pogotovo kada govorimo o stajlinzima. Sama boja cipela u stanju je napraviti veliku razliku. Ukoliko se odlučite za modele ravne obuće koji bojom pristaju vašem tonu kožu, noge se automatski čine duže kada odjenete suknju ili haljinu.

Osim ravne obuće u puderastim, nude nijansama, isti efekt postiže se ravnim modelima s prozirnim detaljima, kao i onima sa šiljastim vrhom ili izduženom kapicom na prstima.

Najbolji primjer su kultni modeli balerinki i slingback cipela s potpisom francuske modne kuće Chanel, koji godinama slove kao modni klasik, a njihov prepoznatljiv izgled u znaku kapice oprečne boje danas krasi i brojne inačice s potpisom pristupačnih high street brendova.

Odaberete li cipele koje bojom odgovaraju odabranim odjevnim komadima, efekt dužih nogu također možete postići s lakoćom, a u postizanju visine bez žrtvovanja udobnosti pomoći će i modeli obuće s manjom platforma ili ravnom, blok potpeticom.

  • +39
Loaferice s polica trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije