HALLE BERRY

Slavna oskarovka osvaja izgledom, a tajnu svoje besprijekorne figure napokon je otkrila javnosti

30.03.2021 u 14:41

Bionic
Reading

U holivudskoj industriji, 54- godišnja oskarovka Halle Berry zvijezda je koja se može pohvaliti savršeno istreniranom figurom. Njezin dugogodišnji trener Peter Lee Thomas navodno je bio 'apsolutno šokiran' kada je prvi put saznao koliko godina ima njegova slavna klijentica jer, kako sam kaže, ima disciplinu i snagu 25-godišnjakinje

Upravo je Peter Lee Thomas jedna od najodgovornijih osoba za besprijekoran izgled slavne glumice u petom desetljeću života, a naziva ga svojim 'tajnim oružjem'.

Srećom po mnoge, ovaj dvojac svoje tajne odlučio je podijeliti s javnošću putem zdravstvene i wellness platforme rē • spin, pokrenute u jeku pandemije, a koja uključuje i liniju pristupačnih proizvoda za fitness koji se mogu koristiti 'bilo kad i bilo gdje'.

Cilj slavne oskarovke je pokazati da u postizanju figure poput njezine nije potrebno članstvo u teretani, a kako postiže navedeno ovih je dana otkrila i na vlastitom Instagram profilu.

Njezin program tjelovježbe, kako sama kaže, razlikuje se s vremena na vrijeme.

'Ponekad bih radila na svojoj snazi i obavljala kardio vježbe, da bih se idući dan bavila jogom i istezanjem, a nekoliko sati u danu bih radila i treninge borilačkih vještina. Za mene je oduvijek bilo važno da svoje tijelo ne izlažem prevelikom naporu. Tuširanje hladnom ili vrućom vodom dobar je ritual oporavka od tjelovježbe', priznaje glumica.

Sa 22 godine dijagnosticiran joj je dijabetes, a tijekom odrastanja oduvijek je bila tjelesno aktivna baveći se gimnastikom. Dijabetes ju je, kako priznaje, prisilio da veću brigu posveti svom režimu prehrane te ju je naučio da joj je tijelo najvrijednije što posjeduje.

  • +5
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: AFFI / Shutterstock Editorial / Profimedia