PRATI TRENDOVE

Kate Middleton zablistala u haljini brenda koji slavne ljepotice obožavaju

04.03.2020 u 09:45

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea stigli su u Dublin gdje je započelo njihovo trodnevno gostovanje po Irskoj. Britanska miljenica, Kate Middleton, i ovoga je puta svojim pažljivim modnim odabirima osvojila srca domaćina odajući počast Smaragdnom otoku, kako nazivaju Irsku, odabirom odjevnih komada u zelenim tonovima

Nakon druženja s irskim predsjednikom Michaelom D Higginsom i njegovom suprugom Sabinom, na kojemu se pojavila u efektnoj zelenoj haljini s potpisom dizajnerice Alessandre Rich, Kate Middleton u pratnji supruga u večernjim satima posjetila je povijesnu dublinsku pivovaru Irish Stout i takozvani Gravity Bar na 17. katu zgrade, u sklopu svečanog prijema koji je organizirao britanski veleposlanik u Irskoj, Robin Barnett.

Da tako lako ne odustaje od odjevnih komada u zelenoj boji, koja je nacionalni simbol zemlje domaćina, Kate je ovoga puta dokazala pojavom u presijavajućem modelu haljine s potpisom popularnog britanskog brenda Vampire's Wife.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Spomenuti brend godine 2014. osnovala je supruga glazbenika Nicka Cavea, a haljine s njezinim potpisom posljednjih godina omiljen su odabir brojnih slavnih dama s holivudske A-liste i kraljevskog dvora.

U gotovo identičnoj haljini s potpisom Vampire's Wife imala se priliku ugledati i britanska princeza Eugenie, a navedeni model, kojem cijena iznosi nešto manje od 14 tisuća kuna, osim sjajnom tkaninom zgužvanog izgleda, ističe se laskavim krojem i detaljem volana na rukavima i dnu kreacije.

Svoj sjajni, zeleni odabir Kate je dodatno naglasila baršunastim modelom zelenih salonki s potpisom dizajnera Manola Blahnika, zlatnom torbicom clutch britanskog brenda Wilbur & Gussie i dodatkom efektnih zlatnih naušnica s potpisom švedskog modnog diva H&M.