BRITANKE IH OBOŽAVAJU

Slavne dame ne mogu se zasititi haljina s potpisom ovog kultnog londonskog brenda

16.12.2019 u 10:30

Bionic
Reading

Prije otprilike dvije godine čuli smo za brend Vampire's Wife, no tada mu nismo pridavali previše pažnje, kao uostalom ni većina modne struke. Danas ovaj londonski brend uživa veliku popularnost među slavnim Britankama, stoga uopće ne sumnjamo kako njegovo vrijeme tek dolazi

2019. je bila još jedna uspješna godina u nizu za brend Vampire's Wife. Haljine s potpisom ovog londonskog brenda koji je 2014. godine uz pomoć supruga Nicka Cavea osnovala dizajnerica Susie Cave. Od trenutka kad su ugledale svjetlo dana, njezine haljine plijene pažnju brojnih slavnih britanskih dama kao što su Sienna Miller, Alexa Chung, Natalie Portman i Keira Knightley.

Haljine s potpisom brenda Vampire's Wife u protekloj smo godini viđali na svakom crvenom tepihu u Velikoj Britaniji, kao i na kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle godinu dana ranije, kada su tri uzvanice viđene u elegantnim haljinama ovog brenda.

U posljednje vrijeme listi slavnih imena koje obožavaju haljine slavne britanske dizajnerice pridružile su se i Amber Heard, Busy Phillips, Kirsten Dunst, Chloë Grace Moretz i Jennifer Aniston, što je dovoljan dokaz toga da su posebnost ovih haljina prepoznali i izvan granica Velike Britanije.

'Prilično sam stidljiva osoba, a Nick, moj muž, uvijek je u žiži javnosti. Kad izađem s njim, znam se zbog toga često osjećati tjeskobno i nikad zapravo nisam znala što obući. Nick je uvijek besprijekoran u crnom odijelu, a ja sam se uvijek osjećala manje dotjerano i baš zato sam počela dizajnirati haljine koje su mi ulijevale samopouzdanje', rekla je jednom prilikom Susie Cave za Vogue.

Tajna njezinih haljina je u tome što u svom dizajnu uvijek naglašava ženske obline, struk i ramena, kako bi se žene koje ih nose osjećale samouvjereno i jako. Iako joj je u početku cilj bio kreirati odjeću iz hobija, brend je prerastao u ozbiljan biznis, a sve više slavnih dama željelo je njezine haljine nositi na crvenom tepihu.

Jedna od slavnih dama koje su velike zaljubljenice u ovaj londonski brend je i princeza Beatrice, sestrična pričeva Williama i Harryja, koja je nakon što je prvi put odjenula Susienu haljinu proslavljenoj dizajnerici poslala pismo u kojem joj se zahvalila, priznavši kako joj je haljina dala nevjerojatno samopouzdanje.

  • +26
Midaksi haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo