U ZELENIM TONOVIMA IRSKE

Ovim je potezom osvojila srca svih Iraca: Kate Middleton igrala je na sigurno i odabrala kaput s provjerenim potpisom

03.03.2020 u 17:12

Bionic
Reading

Baš kao i na svim prijašnjim službenim kraljevskim posjetima nekoj zemlji, vojvotkinja od Cambridgea osvojila je srca stanovnika, ovoga puta Irske, odjenuvši se u njihovu nacionalnu boju - zelenu. U dugom zelenom kaputu, omiljene dizajnerice Catherine Walker, zelenoj haljini, zelenim salonkama i zelenoj torbici, Kate Middleton oduševila je sve

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea stigli su u Dublin, gdje je započelo njihovo trodnevno gostovanje po Irskoj, a Kate Middleton i ovoga je puta osvojila srca svih odajući počast Smaragdnom otoku, kako nazivaju Irsku, odabirom odjeće u zelenim tonovima.

Supružnici su sletjeli na aerodrom u Dublinu, gdje su stigli komercijalnim letom Aer Lingusa, zajedno sa mnoštvom Iraca koji su se vraćali kući, poslovnim ljudima i turistima.

Niz stepenice, vojvotkinja se spustila ogrnuta dugim smaragdnozelenim kaputom s potpisom omiljene dizajnerice Catherine Walker, koji je svojim krojem dodatno izdužio njezinu figuru, dok je ispod njega provirivala zelena haljina.

Tek kada su stigli na druženje s irskim predsjednikom Michaelom D Higginsom i njegovom suprugom Sabinom, Kate Middleton skinula je kaput, a tada je do punog izražaja došla haljina Alessandre Rich, čija je cijena oko 13.500 kuna.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Phil Noble / PA Images / Profimedia

Na nogama je imala salonke od brušene kože sa visokim potpeticama, ponovno u zelenim tonovima, u ruci je držala zelenu torbicu, a na ušima je imala Asprey London naušnice, koje je dobila u nasljedstvo, a čija je cijena oko nevjerojatnih 150 tisuća kuna.

Kako bi ukrotila kosu, ali i dobila na mladenačkom izgledu, Kate Middleton na glavu je stavila trendi široki rajf.