ŠTEDLJIVA VOJVOTKINJA

Kate Middleton za vjenčanje godine odabrala stajling koji je nosila već nekoliko puta

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea u subotu je u Windsoru, kako je i očekivano pala u drugi plan jer je toga dana zvijezda bila Meghan Markle. Uvijek elegantna Kate Middleton odabrala je provjerenu kombinaciju koju je već nosila na nekoliko kraljevskih događaja

Samo nekoliko tjedana nakon poroda trećeg djeteta, Kate Middleton stigla je u subotu na kraljevsko vjenčanje svog šogora i šogorice princa Harryja i Meghan Markle.

Odjenula je za tu prigodu blijedo žutu haljinu kaput koju potpisuje modna kuća Alexander McQueen, uz koju je nosila šešir identične nijanse s potpisom Philipa Treacyja. Cijeli je stajling upotpunila cipelama Jimmyja Chooa.

Osim što je i ovoga puta, kao i na vjenčanju mlađe sestre Pippe Middleton ostala u sjeni pustivši mladenku da zablista na svoj veliki dan, vojvotkinja Kate pokazala je i svoju ekonomičnu stranu.

Naime, istu je haljinu odjenula već nekoliko puta.

Prvi puta u ovoj se kreaciji pojavila u srpnju 2015. na krštenju svoje kćerkice Charlotte. Elegantnu opravicu tada je kombinirala s nešto umjerenijim šeširom te identičnim salonkama.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Pixsell / Autor: Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL

Da joj je ova haljina omiljena za posebne prigode, Kate je dokazala i kada ju je prije dvije godine odjenula na proslavi kraljičina 90. rođendana.

Vojvotkinja je s dizajnom Alexandera McQueena očigledno jako zadovoljna, jer vrlo rado nosi njihove haljine, a ista joj je modna kuća dizajnirala i vjenčanicu prije sedam godina kada je uplovila u bračne vode s princom Williamom.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal