NETIPIČNO KRALJEVSKO VJENČANJE

Izraz lica Kate Middleton novi je viralni hit: Čemu takav pogled?

19.05.2018 u 18:16

Bionic
Reading

Vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle bez sumnje je događaj o kojem će se još dugo pričati, a britanski mediji su jednoglasni da kako se radi o dosad najnetipičnijem kraljevskom vjenčanju

Na društvenim se mrežama pojavila rasprava oko izraza lica Kate Middleton pa neki nagađaju kako je možda za to zaslužan i američki biskup Michael Curry koji je na kraljevskom vjenčanju održao neobičnu propovijed spomenuvši između ostalog i ropstvo i Martina Luthera Kinga Jr.

Poznati uzvanici bili su poprilično iznenađeni njegovim nadahnutim govorom, a u jednom trenutku čak su se i mladenci nasmijali.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na društvenim su se mrežama pojavile snimke Kate Middleton koja je u čudu pogledavala Camillu, suprugu princa Charlesa. 

  • +7
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja od Cambridgea koja je izgledala fantastično u outfitu s potpisom Alexandera McQueena samo 26 dana nakon rođenja trećeg djeteta, nije mogla skriti svoje iznenađenje neobičnim govorom američkog biskupa, komentiraju tviteraši.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Je li doista to razlog ili je se vojvotkinja nešto zamislila, nećemo nikad znati, ali u svakom je slučaju, snimka je zabavna.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bez obzira na sve, mnogim se tviterašima baš svidjela strastvena propovijed američkog biskupa, a svi se slažu kako je na svoj način začinio ceremoniju najmodernog vjenčanja koje se ikad održalo u kapelici St. Georgea.

Inače, Kateina blijedo žuta haljina kaput, uz koju je nosila šešir iste nijanse s potpisom Philipa Treacyja potpisuje modna kuća Alexander McQueen, ista ona koja je dizajnirala i njezinu vjenčanicu 2011. Stajling je lijepa vojvotkinja i majka troje djece upotpunila cipelama Jimmyja Chooa. Sudeći po besprijekornoj liniji, rijetko bi tko pomislio da je prije samo manje od mjesec dana rodila treće dijete, princa Louisa.