BUDUĆA KRALJICA

Kate Middleton prvi put u javnosti nakon poroda: Zablistala na vjenčanju godine

  • G.R.
  • Zadnja izmjena 19.05.2018 19:56
  • Objavljeno 19.05.2018 u 15:27
Bionic
Reading

Kraljevsko vjenčanje prvo je službeno pojavljivanje u javnosti za Kate Middleton, koja je 23. travnja rodila treće dijete, sina Louisa. Iako je rodila prije nešto manje od mjesec dana lijepa vojvotkinja pokazala je kao i obično senzacionalnu figuru

Kate Middleton i ovoga je puta ostala vjerna svom stilu, odabravši konzervativan outfit uz koji je nosila ukras na glavi, koji je inače obavezan na kraljevskom vjenčanju.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa vojvotkinja zablistala je u haljini, koja ima kroj poput kaputa, a koja je istaknulanjezinu vitku figuru. Malo tko bi pomislio da je vitka brineta prije nešto manje od mjesec dana na svijet donijela treće dijete, sina Louisa.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kateina blijedo žuta haljina kaputu, uz koju je noisila šešir identične nijanse s potpisom Philipa Treacyja potpisuje modna kuća Alexander McQueen, ista ona koja je dizajnirala i njezinu vjenčanicu 2011. Stajling je lijepa vojvotkinja i majka troje djece upotpunila cipelama Jimmyja Chooa.

  • +12
Dolazak kraljice Elizabete II na vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na vjenčanje je Kate stigla u pratnji sina Georgea i kćerkice Charlotte koja je bila jedna od djeveruša na vjenčanju, a na crkvenom obredu sjedila je pored vojvotkinje Camille.

  • +7
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na vjenčanju je bila i gotovo cijela Kateina obitelj, dok je najmlađi sin Louis koji još nije napunio mjesec dana bio kod kuće s dadiljom.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo je vjerojatno bila jedna od rijetkih prigoda u kojima ćemo narednih mjeseci moći vidjeti Kate Middleton budući da će do drug polovice ljeta biti kod kuće s djecom i neće se pojavljivati na službenim odgađanjima.

  • +28
Poznati na vjenčanju Meghan Merkle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal