ŠTO ĆE REĆI KATE

Iako je supruga protiv, princ William ne odriče se svoje velike ljubavi

07.06.2018 u 14:51

Bionic
Reading

Princ William još jednom je uspio oduševiti i iznenaditi publiku diljem svijeta pojavivši se na jednoj od najpoznatijih motociklističkih utrka u Velikoj Britaniji. Međutim, oduševljenje nije dijelila i njegova supruga Kate Middleton

Britanski princ William, drugi u redu za nasljedstvo krune, u srijedu je stigao na maleni otočić između Velike Britanije i Irske na kojem se održava najstarija motociklistička utrka s nekim od najbržih i najskupljih motora na svijetu.

Ovakvo događanje William, koji je strastveni ljubitelj vožnje na dva kotača, jednostavno nije mogao propustiti iako se tome protivila njegova supruga Kate Middleton.

Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom obilaska bokseva William je razgovarao s posjetiteljima i vozačima i tada otkrio što mu je voljena supruga rekla kada joj je obznanio da dolazi na utrku.

'Kada sam je obavijestio da ću službeno posjetiti utrku Isle of Man, ona me samo pogledala i upitala: Stvarno?', kazao je kroz smijeh 35-godišnji princ.

  • +16
Kate Middleton, Meghan Markle, princ Harry i William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače vojvotkinja od Cambridgea nikada nije krila svoje nezadovoljstvo suprugovom strasti za motorima i utrkama. Jednom je prilikom kazala kako joj nije svejedno kada William negdje ode na svom Ducati motociklu te kako strašno brine da mu se nešto ne dogodi. Isto tako naglasila je kako će svog sina Georgea pokušati držati podalje od takvih hobija i ambicija.

Unatoč supruginom ne odobravanju, princ William nije mogao sakriti zadovoljstvo na stazi kada je između ostalog isprobao jedan od modela ovog brzog vozila.