VOLI GUCCI

Kaput u službi haljine: Melania Trump plijenila elegancijom u bijelom od glave do pete

26.05.2020 u 09:52

Bionic
Reading

Početkom novoga tjedna američki predsjednički par Trump nakratko je napustio Bijelu kuću kako bi obilježio tradicionalni Dan sjećanja posjetom Nacionalnom groblju Arlington u Virginiji

Prema starom američkom običaju žene bi trebale nositi bijelo u periodu između obilježavanja Dana sjećanja i Međunarodnog praznika dana, a 50- godišnja prva dama Melania Trump ovo je nepisano pravilo odlučila slijediti napustivši predsjedničku rezidenciju u bijelom od glave do pete.

  • +8
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Okupljene fotoreportere na travnjaku Bijele kuće, Melania je u prisustvu supruga pozdravila je u još jednom elegantnom izdanju u nizu kojeg je ovoga puta kreirala uz pomoć skupocjenog, vunenog kaputa na dvostruko kopčanje s potpisom talijanske modne kuće Gucci.

Spomenuti kaput, koji je nosila u formi haljine, u prodaji se nalazi po cijeni od gotovo 25 tisuća kuna, a uz laskavi A- kroj ističe se zlatnim detaljima gumba i prepoznatljivog Gucci ukrasa istaknutog na džepovima, koji imitira izgled konjskih uzdi.

Dominaciju bijele boje 50- godišnja Slovenka dodatno je naznačila i po pitanju obuće odlučivši se za bijelu verziju omiljenih salonki s dodatkom stiletto potpetice za koje je zaslužan proslavljeni dizajner obuće, Manolo Blahnik.

Nakon svečane ceremomonije polaganja vijenaca na Nacionalnom groblju Arlington u Virginiji, Melania se sa suprugom zaputila do predsjedničkog helikoptera kojim su otputovali do svoje sljedeće stanice – povijesne utvrde Fort McHenry u Baltimoreu.