prizOr koji se pamti

Kao na vrhuncu karijere: Tatjana Dragović objavila je fotografiju i zapalila društvene mreže

27.08.2021 u 13:00

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih manekenki svih vremena, Tatjana Dragović, na svom Instagram profilu objavila je novu fotografiju i zapalila društvene mreže. Tatjana, koja pozira u kratkim hlačicama i visokim čizmama prizor je koji se doista urezuje u pamćenje, a pratitelji su je odmah zasuli komplimentima, uključujući i Fani Stipković koja joj je poručila: 'Mama mia'

Tatjana Dragović iza sebe ima uspješnu modnu karijeru, a ponosno nosi i titulu jedne od naših najuspješnijih manekenki. Premda se modelingom i manekenstvom ne bavi već nekoliko godina te privatni život drži podalje od medija, na društvenim mrežama voli s vremena na vrijeme podijeliti fotografije koje njezine obožavatelje nerijetko ostave bez riječi.

Bivša manekenka ovoga proljeća je napunila 43 godine, a na besprijekornoj figuri zavide joj i dvadesetogodišnjakinje. Doista, Tatjana izgleda kao da je upravo sišla s modne piste ili naslovnice prestižnog modnog časopisa, a potvrđuje to i njezina najnovije objavljena fotografija.

Odjevena u kratke kože hlačice i kratki crni top, Tatjana je stajling začinila i visokim crnim čizmama koje su u prvom planu istaknule njezine vitke noge. Crni i doista dojmljiv stajling 'razbila' je upečatljivim detaljem u boji – malom, jarko žutom torbicom popularnog 'kroasan' oblika kakav je ove sezone pravi modni hit.

Naime, vrlo popularne među trendesetericama i 'it' djevojkama modeli torbica u obliku polumjeseca zavladale su modnim svijetom zadnjih mjeseci, a upravo je efektna torbica s potpisom talijanskog luksuznog brenda Bottega Veneta već neko vrijeme predmet žudnje mnogih zaljubljenica u modu.

Ovakve torbice obožavaju nositi i slavne dame, poput Emily Ratajkowski i Irine Shayk, a ime 'kroasan' ovaj model je dobio zahvaljujući specifičnoj silueti koja podsjeća na omiljeni pekarski proizvod Francuza.

  • +2
'Kroasan' torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

I dok najmanji model trendi torbice s potpisom talijanskog brenda Bottega Veneta košta oko 1050 eura (oko 7800 kuna), na sreću brojnih zaljubljenica u modu brojni high street dućanu već su u svoju ponudu uvrstili slične modele.