zajednički trenuci

Ponosna mama: Tatjana Dragović pozirala s 18-godišnjom kćerkom, a pratitelji ih zasuli komplimentima

01.08.2021 u 17:42

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih manekenki svih vremena, Tatjana Dragović objavila je fotografiju sa starijom kćerkom, 18-godišnjom Amber koju je dobila u braku s Goranom Ivaniševićem. Odmah nakon objave pratitelji su ih zasuli komplimentima, a među njima su se našla i poznata lica poput Jelene Rozge, Ljupke Gojić Mikić i Fani Stipković, koja im je poručila da izgledaju poput sestara

Bivša manekenka Tatjana Dragović na proljeće je napunila 43 godine, a na besprijekornoj figuri zavide joj i dvadesetogodišnjakinje. Lijepa Zagrepčanka ovih se dana pohvalila starijom kćerkom Amber objavivši zajedničku fotografiju na Instagramu.

Fotografije svoje djece bivša manekenka rijetko objavljuje, a nedavno je oduševila pratitelje fotografijom upravo s Amber na dan njezine maturalne zabave.

Amber je za maturalnu večer posudila haljinu iz maminog prebogatog ormara, a odabrala je asimetričnu haljinu francuskog modnog brenda Jacquemus, koja je bila predmet želja brojnih fashionistica.

Lijepa 18-godišnjakinja od oca je naslijedila sportski duh, a pronašla se u jahanju, sport koji trenira od devete godine.

Osim Amber, koja je završila zagrebačku XV. Gimnaziju, gdje je pohađala International Baccalaureate, nastavu koji se izvodi na engleskom jeziku, Tatjana iz braka s Goranom Ivaniševićem ima 14-godišnjeg sina Emanuela, koji je nastavio tatinim stopama i trenira tenis i 4-godišnju Luce iz veze s Konavljaninom Vlahom Arbulićem.