NOVOPEČENA MAMA

Kao da nije ni bila trudna: Franka Batelić prvi put nakon poroda u javnosti zablistala u besprijekornom stajlingu

22.01.2020 u 10:18

Bionic
Reading

Nije prošlo ni 20 dana otkako je Franka Batelić na svijet donijela sina Viktora, a svoju je figuru već stesala. Lijepa Istrijanka sinoć se prvi put pojavila u javnosti, zablistavši na dodjeli nagrada Cesarica u elegantnom crnom odijelu koje je istaknulo njenu vitku figuru

Franka Batelić ponijela je kući prestižnu nagradu. Njezina pjesma 'Sve dok sanjaš' osvojila je nagradu za hit godine prema izboru publike. 27-godišnja pjevačica, koja je početkom siječnja postala mama, nije krila oduševljenje, zahvalivši glasačima i putem društvenih mreža.

'Imamo najveću i najvažniju Cesaricu! #SveDokSanjaš je hit godine! Hvala na svakom glasu, na svakom slušanju, hvala što ovoliko volite najdraže mi note. Ja ju sada idem pjevati svom Viktoru... ipak je to njegova pjesma', napisala je pjevačica na Instagramu.

  • +6
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Franka je sve prisutne ostavila bez riječi pojavivši se na crvenom tepihu u asimetričnom crnom fraku koji je naglasio njezinu vitku figuru. Iako je rodila prije manje od 20 dana, brzo se vratila u top formu, pa možemo samo zaključiti kako joj majčinstvo itekako godi.

Iako se, kada su u pitanju stajlinzi, lijepa Istrijanka najčešće prepušta u ruke modnog dvojca eNVy room, ovog puta je odabrala kreaciju s potpisom brenda Krie Design, dizajnerice Kristine Burje, a cjelokupan stajling začinila je zlatnim sandalama na vezanje, crnim prstenom i visećim naušnicama.

Čini se kako je 2020. Frankina godina. Osim što je iskusila čari majčinstva i osvojila nagradu Cesarica za hit godine, pjevačica je ponijela titulu najbolje odjevene Hrvatice prema izboru tportalovog modnog kritičara Fashion Gurua, a on smatra kako je Franka 'donijela svježinu na ovu našu estradu i stil koji vlada među pjevačicama'.

  • +7
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo