GODIŠNJA TOP LISTA

Fashion Guru odabrao je najbolje odjevene osobe u Hrvatskoj: 'Dosta nam je bilo seljačije'

  • 21.01.2020 u 06:29

  • Bionic
    Reading

    Naša mala država obiluje tetama koje se vole srediti. Na krpice troše pravo malo bogatstvo i, naravno, ako je njima to super, onda je i meni, ali ipak se moram upitati - za koga rade sve to… Svejedno, drago mi je da njih 10, uključujući jednog muškarca, uveseljava našu naciju svojim modnim kombinacijama te su itekako modno obilježili 2019.

    10. Tonči Huljić

    Nisam mislio da će glava familije Huljić doći na ovu listu, ali eto, i to sam doživio. Prvenstveno sam mislio da će njegova kći zasjesti na jednu od pozicija, ali jok. Gospon Tonči je taj svoj eklektičan stil u kojem se tražio (a vidjeli smo svakakvih modnih pokušaja) ipak doveo do nivoa na kojem je prepoznatljiv, pa je tako došao i do moje godišnje liste najbolje odjevenih.

    • +2
    Tonči Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

    9. Lada Tedeschi Fiorio

    Nakon mame, evo i kćerke koja pokazuje svoje modno znanje. Ok, možda nije teško s takvim prihodima imati i smisla za modu, ali imamo i bliske primjere koji nam pokazuju da to baš i nije tako. Nadam se da ćemo moći vidjeti malo više njezinih sjajnih stajlinga u ovoj godini.

    Lada Tedeschi Fiorio Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

    8. Barbara Kolar

    Ovo je definitivno jedna od njezinih godina u kojima je promijenila neke od ključnih stvari u svom životu, a osim što se ne diže više u cik zore, ponovno je istesala liniju. Sada može bez ikakvih problema nositi kreacije koje želi, a kako kaže, ima fetiš na dobre cipele - ja bih rekao, kao i svaka žena. Nisu joj sve modne kombinacije bile najuspješnije, ali kad ona naglasi dekolte, onda se o tome itekako priča.

    • +6
    Barbara Kolar Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

    7. Tihana Lazović

    Glumica koja je na crvenom tepihu uspjela potući Sevku mora doći na ovu listu. Osim što je imala najbolje izdanje popularnog odijela, tu su premijere u susjednim državama. No čak su i njezine modne kombinacije na Instagramu sasvim dovoljne da bude pravo osvježenje za našu već pomalo dosadnu scenu.

    • placeholder
    • placeholder
    • placeholder
    Tihana Lazović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

    6. Leona Paraminski

    Još jedna glumca koja je pobjegla 'preko bare' i nije pogriješila. Razvaljuje u najgledanijim serijama u regiji, poput 'Senki nad Balkanom', a ništa manje nije uspješna ni na crvenim tepisima. Njezini šarm i osmijeh sasvim su dovoljni da te zavedu, a kada još tome pridodaš nonšalantnost i ležernost u odijevanju, onda je to odlična kombinacija.

    • placeholder
    • placeholder
    • +3
    Leona Paraminski Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

    5. Ella Dvornik

    Top pet otvara Ella Dvornik, opet trudna, što je bome dosta promovirala. Presvlačila se i prodavala sve što joj je došlo pod ruku, rekao bih doslovno sve od kave do lokomotive. Ona ima više slika svih tih proizvoda na Instagramu nego svojih. Uspjela je ipak ubaciti i pokoju modnu kombinaciju, a moram priznati da nisu loše i nije ni čudno da je klinke prate.

    • placeholder
    • placeholder
    • placeholder
      +4
    Ella Dvornik Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

    4. Severina

    Kakva bi ovo bila lista bez nje, jedne i jedine Severine. Ona je dobro izbrusila svoj stil i može se reći da je konstanta na ovom našem estradnom nebu. Ustvari, ona je jedina dobra konstanta i u Hrvatskoj i od nje barem znamo što možemo očekivati. Njezin stil ne treba previše predstavljati, a i odabirom svojih suradnika na posljednjoj turneji pokazala je da itekako zna svoj posao. Bilo je tu svega, od sportskih pa do glamuroznih toaleta, a da ne govorim o frizurama koje je mijenjala kao čarape.

    • +16
    Severina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

    3. Nikolina Ristović

    Njezin Instagram je kao da gledaš izlog Harrodsa ili Saks Fifth Avenuea. Od nunanja djeteta do skupljanja pasa po cesti, ona to radi u besprijekornom izdanju. Nema tog trenutka u kojem se nju može vidjeti bezveze odjevenu, možda jedino kada doma kuha sarmu. Da, vjerovali ili ne - i to radi. Njezin stil već je itekako poznat i nije nikakva novina da se nalazi na mojoj i sličnim listama jer bi stvarno bila nepravda da nije na njima.

    • placeholder
      +6
    Nikolina Pišek Ristović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

    2. Jelena Rozga

    Da, i ona je tu. Rozga je prošle godine imala nekoliko dobrih stajlinga, a i suradnja s brendom Arileo itekako je urodila plodom. Imala je ona nekoliko street style kombinacija koje su jako dobre - ma da ne nabrajam, najbolje je pogledati njezinu galeriju i shvatiti da je od neke tamo splitske pjevačice, koja nije znala spariti dvije boje, ipak došla do toga da se itekako govori o njezinim modnim kombinacijama.

    • +19
    Jelena Rozga Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

    1. Franka Batelić

    Prvo mjesto rezervirano je za novopečenu mamu, zgodnu pjevačicu Franku. Hitove reda jedne za drugima, a bome i odlične stajlinge. Ne znam je li bolja kada se sredi za neku društvenu priliku ili kad briljira svojim street styleom. Ok, ne znam koliko bi to uspjela da nije imala dobru financijsku injekciju, a i da nema tako dobar glas te stas. U svakom slučaju, ako i niste veliki Frankin fan, ona je zaslužila ovo mjesto jer je donijela svježinu na ovu našu estradu i stil koji vlada među pjevačicama. Rekao bih - dosta nam je bilo seljačije.

    • +7
    Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

    Posebno priznanje za trud

    Tako sam nazvao kategoriju u koju sam stavio Maju Šuput. Njezin stil odijevanja nije po meni zaslužio biti na listi najbolje odjevenih jer je na granici kiča te dosta kopira Karleušu i slične, ali joj treba definitivno odati veliko priznanje za nevjerojatan napor koji ulaže u presvlačenje. Ona je preodjenula toliko krpa u prošloj godini da bi joj stvarno trebalo dati pehar za silan trud koji je uložila u to.

    • +12
    Maja Šuput Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar i Aleksandar Čavić

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.