MAGGIE SMITH

Kampanja koja je sve oduševila: Zvijezda 'Harryja Pottera' postala model u 88-oj

25.10.2023 u 17:35

Bionic
Reading

Španjolski Loewe nema koga nije oduševio svojom posljednjom kampanjom u kojoj jednu od glavnih uloga ima zvijezda serije 'Downton Abbey' i filmova o čarobnjaku Harryju Potteru, 88- godišnja Maggie Smith

Svega nekoliko dana od proglašenja drugim najpopularnijim brendom u trećem kvartalu ove godine, prema Lystovom Indexu, španjolski Loewe na čelu s dizajnerom Jonathanom Andersonom predstavio je novu kampanju s legendarnom britanskom glumicom u glavnoj ulozi.

U spomenutoj kampanji, fokusiranoj na predstavljanje komada za novu proljetnu sezonu, 88- godišnja Maggie Smith sjajno se snašla u ulozi modela, uz bok modnim zvijezdama kao što su Greta Lee, Josh O’Connor i Taeyong.

Modni svijet očekivano je oduševila činjenica da profesorica Mcgonagall iz filmova o Harryju Potteru nastupa u ulozi modela jednog od najpopularnijih brendova današnjice, pozirajući pred objektivom Juergena Tellera.

Na jednoj od fotografija nosi ogromnu bundu od umjetnog krzna s prepoznatljivom Puzzle torbom brenda, dok na drugoj nosi crno- bijelu haljinu s visokim ovratnikom, u ruci držeći model torbe Paseo.

Nakon što su fotografije nove kampanje brenda Loewe ugledale svjetlo dana, nije trebalo dugo čekati na reakciju javnosti.

'Maggie Smith za Loewe je sve što nisam znao da mi treba', stoji u jednom od mnogobrojnih pozitivnih komentara na račun kampanje objavljenih na nekadašnjem Twitteru.