KRITIČNE TOČKE

Kako u 10 dana izgubiti tri do pet kilograma

bikini mršavljenje

bikini mršavljenje

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Odlazak na plaže redovito uznemiri neke žene i usto što su ljute na sebe jer nisu na vrijeme poboljšale svoj stas, kreću u pronalazak brzog odgovora na pitanje: kako hitno intervenirati, a naročito na kriznim područjima?

Struka uporno naglašava kako se mora strpljivo i oprezno pristupiti korekciji mase i to na način da se ne smije ugroziti minimalna dnevna nutritivna opskrba organizma.

Praksa pokazuje da se upravo brza rješenja traže u velikom broju pa je stoga i prirodan interes nas nutricionista da pokušamo spojiti važne postulate struke i svakodnevnu praksu. Činjenica je da se ipak može pronaći kompromis koji podrazumijeva desetodnevni režim, ali tih desetak dana potrebna je zaista velika dosljednost i zalaganje.

Ako osoba nema zdravstvenih smetnji i može odvojiti dovoljno vremena za sebe, može znatno poboljšati stanje uz program Hitro diet plans i riješiti se viška kilograma.

Potrebno je u 10 dana odraditi tri vrlo važne komponente:

1. Imati individualni plan prehrane 
- personalizirani jelovnik jamči nutritivnu ravnotežu i ukupan energetski unos koji može osigurati redukciju mase.

2.Detoksikacija tijela koja pospješuje izlučivanje otpadnih tvari i stimulira organizma - aktivne tvari iz nekih biljaka pospješuju rad žuči i jetre te je gubitak kilograma kvalitetniji.

3. Modeliranje tijela ručnom drenažom - naročito je to važno kada su u pitanju naslage na abdomenalnom dijelu ili pak regio glutealis

Ako želite dobro izgledati već početkom nadolazećih toplih dana, a zbog nedostatka vremena ili pak dosadašnje nezainteresiranosti niste poduzimali potrebne aktivnosti, ne treba očajavati i odricati se ljetnih haljinica, jer za svega 10 dana linija se može korigirati i izgubiti tri do pet kilograma. No naoružajte se željeznom disciplinom i voljom!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!