TEŠKI MATERIJALIST

Kako prepoznati horoskopskog Jarca: Hladnokrvan tip kojemu su novac i karijera važniji od ljubavne sreće

09.01.2022 u 07:54

Bionic
Reading

Rođen u zimu, kad su dani najkraći, a temperatura najniža, Jarac je na glasu kao trezven i hladnokrvan tip kojemu su novac, karijera i sigurnost važniji od ljubavne sreće. Jarčev je ledeni oklop teško probiti, a još je teže steći posebno mjesto u njegovu srcu. Kad se zagriju za nekoga, Jarci puno vremena posvećuju što boljem upoznavanju te osobe

Toliko su racionalni da će im, čak i ako upoznaju osobu iz snova, trebati dosta vremena prije negoli joj poklone povjerenje. Upravo je nepovjerljivost razlog iz kojeg Jarčeve ljubavi često ostaju nerealizirane.

Osobama rođenim u znaku Jarca osjećaj sigurnosti je vrlo bitan, a uglavnom se temelji na  imovini. Stekne li dojam da mu je potencijalni partner zadužen, bankrotiran ili pak previše rastrošan, okrenut će se i otići. Zanimljivo je kod Jaraca da im je materijalna sigurnost usko povezana s ljubavlju. Ako je kratak s novcem, a ne može računati ni na partnerova sredstva, veza, a pogotovo brak, ne dolaze u obzir jer ne stoje na čvrstim temeljima. Ne vjeruje u priču o sretnim parovima koji žive od ljubavi, a jedva krpaju kraj s krajem. 

  • +9
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Jack Hill/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Radije neće započeti vezu negoli riskirati da se nakon kratkog razdoblja zaljubljenosti suoči s grubom stvarnošću u kojoj prazni novčanici ubijaju svaku romantiku. Jarac je vrlo pragmatičan znak svjestan da će nedostatak novca utjecati na vezu i da će se nekoć zaljubljeni partneri početi svađati zbog egzistencijalnih pitanja. Radije će ostati sam i posvetiti se poslu negoli dopustiti da mu se nekadašnja ljubav iz snova pretvori u noćnu moru zbog neplaćenih računa. Karijera mu je na prvom mjestu, budući da nju i materijalno blagostanje smatra preduvjetom kvalitetnog života pa i ljubavi.

  • +5
Kate Moss je Jarac, rođena je 16. siječnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ako ste u vezi s Jarcem ili ga želite osvojiti, nemojte na njega gledati kao na bunar bez dna kad je o financijama riječ. Što više novca zaradite sami, to će vam više vjerovati. Jarac je u biti osjetljiv tip i snažno se boji da bi ga voljena osoba imovinski iskoristila. Puno je ranjiviji negoli se čini i zato mu treba više vremena da nekome pokloni srce. No ako ga pokloni, znajte da ste našli partnera na kojeg ćete se uvijek moći osloniti...pod uvjetom da mu ne ugrožavate financije.

  • +13
Bradley Cooper je Jarac, rođen je 5. siječnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: GADE / Backgrid USA / Profimedia