nema vremena za igrice

Kako osvaja horoskopski Jarac i kako ga osvojiti

26.12.2021 u 08:38

Bionic
Reading

Orijentiran na posao i karijeru, Jarac obično nema ni vremena ni volje za igre i igrice zavođenja. Svidite li mu se, to će vam jasno dati do znanja

Budući da je riječ o suzdržanim ljudima, nemojte se nadati dramatičnim izljevima ljubavi. On pokazuje naklonost nenapadno, prigušeno i prizemljeno. Glavni mu je adut pouzdanost, a omiljena taktika britak humor s dozom cinizma te lucidne opaske o aktualnostima i životu općenito.

Sama činjenica da vam posvećuje više pažnje i s vama vodi ozbiljne razgovore vjerojatno je znak da se zainteresirao za vas. Iako romantika nije njegov teren, pozove li vas u poznati restoran ili na drugo posebno mjesto ne žaleći novca ni vremena, zagrizao je. Bit će odjeven dostojanstveno i nenametljivo, bilo klasično, bilo ležerno, bez upečatljivih ukrasa i modnih dodataka.

  • +9
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Jack Hill/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jarci se groze nasrtljivosti i emocionalnih ispada, tako da će u širokom luku izbjegavati one koji im previše očigledno izražavaju naklonost. Promišljeni i staloženi, ne vole mušičave, djetinjaste i prevrtljive osobe koje bi čas jedno, čas drugo. Privući ćete ih pokažete li se kao zanimljiv sugovornik s kojim mogu raspravljati o važnim temama, ali se i našaliti. Činjenica da ne vole neozbiljan odnos prema ljudima i bitnim stvarima ne znači da s njima morate biti smrtno ozbiljni. Možete im se svidjeti i ako pristupate životu opuštenije od njih, vedre ste naravi i znate ih nasmijati. Cijene istančan smisao za humor i inteligentne dosjetke.

  • +28
Jared Leto je Jarac, rođen je 26. prosinca 1971. Izvor: Profimedia / Autor: Novoderezhkin Anton / TASS / Profimedia

Često ih zanimaju osobe koje su uspješne u onome što rade, kao i one koje dijele njihov smisao za štedljivost i odgovornost, stremeći jasno definiranim ciljevima. Svakako obratite pažnju na odijevanje. Privlače ih ljubavni kandidati odjeveni ukusno i sa stilom, a odbijaju oni koji nose neuredne, šlampave i prenapadne odjevne kombinacije. Ultrakratke minice i preduboki dekoltei nisu im nimalo seksi.

  • +5
Kate Moss je Jarac, rođena je 16. siječnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia