Eisenberg

Kako pravilno hidratizirati kožu u ljetnim mjesecima?

14.06.2021 u 17:08

Bionic
Reading

Eisenberg hidratacija za besprijekoran i blistav ten

Izložena različitim vremenskim uvjetima, pogotovo tijekom ljetnih vrućina naša koža gubi velike količine vode. Poznato je kako upravo voda čini većinski dio naše tjelesne mase, a dovoljan unos potreban je za optimalno funkcioniranje cijelog tijela. Osim što igra glavnu ulogu u metaboličkim procesima, važan je faktor i u održavanju lijepe i zdrave kože.

Hidratacijom koža ostaje elastična i meka, ublažavaju se negativne posljedice starenja što je posebno bitno za kožu lica koja je najizloženija i zahtjeva poseban tretman. Izloženost kože suncu, soli i visokim temperaturama u ljetnim danima dovodi do njezine isušenosti i dehidracije, a proizvodi pariškog laboratorija Eisenberg Paris pružaju intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju koja je ključ za očuvanje ljepote.

Nekoliko je načina za održavanje dobre vlažnosti kože, prije svega pijenjem dovoljne količine tekućine uz dobru pripremu kože lica na ono što slijedi. Neophodna hidratacija nalazi se u Hydra Lifting (1075,00 kn / 50 ml) gel-kremi za lice posebno namijenjenoj žednoj koži koja preferira lagane teksture. Ova hidratantna krema visokih performansi trenutno pruža intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju zahvaljujući formuli koncentriranoj u biljnim i biotehnološkim aktivnim sastojcima koji opskrbljuju i zadržavaju vodu te imaju dodatne antioksidativne i regenerativne prednosti. Koža je hidratizirana, nahranjena, svježa i baršunasto meka. Ujutro i/ili navečer nanesite proizvod sam ili preko seruma na savršeno čisto lice, vrat i dekolte.

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr ili pozivom na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – petak; 8:00-17:30h).