ŠALA MALA

Kako 'osigurati' mačku protiv glista

23.03.2015 u 09:42

Bionic
Reading

Ako ste ikada pokušali svojoj maci dati tabletu protiv glista ili bilo kakvu drugu, našli ste se pred prilično nemogućom misijom. Mace jednostavno odbijaju progutati tabletu štogod vi činili. Ne očajavajte, ima načina!

Kako sve ne bi išlo po špagi, Mačkarica nam donosi urnebesne upute za aplikaciju tablete mačkama, a sto posto smo sigurni da ćete prepoznati situaciju. Da ne bi bilo zabune, upute su preuzete s osobnog profila korisnika Facebooka i namijenjene su isključivo zabavi.

1. Uzmite mačku i smjestite je na lijevu podlakticu, kao da držite bebu. Smjestite desni kažiprst i palac s obje strane mačjih usta i nježno pritisnite obraze istodobno držeći tabletu u desnoj ruci. Kad mačka otvori usta, ubacite tabletu. Dopustite mački da zatvori usta i proguta.

2. Pokupite tabletu s poda i mačku iza kauča. Smjestite mačku na lijevu ruku i ponovite postupak.


3. Pokupite mačku iz spavaće sobe i bacite mokru tabletu.

4. Uzmite novu tabletu iz pakiranja, smjestite mačku na lijevu ruku, istovremeno lijevom rukom čvrsto držeći šape. Prisilno otvorite čeljust i pogurnite tabletu u dno usta desnim kažiprstom. Zatvorite usta i držite ih zatvorenima dok odbrojite do deset.

5. Pokupite tabletu iz akvarija i mačku iz ormara. Pozovite nekoga u pomoć.

6. Kleknite na pod s mačkom čvrsto ukliještenom između koljena, držeći joj prednje i stražnje noge. Ignorirajte potmulo režanje koje dolazi od mačke. Pomagača navedite da joj čvrsto drži glavu jednom rukom dok joj vi u usta gurate drveno ravnalo. Skliznite tabletu niz ravnalo i žustro istrljajte mačkin vrat.

7. Pokupite mačku s karniše, dobavite novu tabletu iz pakiranja. Zapišite si podsjetnik da morate kupiti novo ravnalo i pokrpati zavjese. Oprezno pometite razbijene figurice i vaze s polica i ostavite ih sa strane za kasnije lijepljenje.

Ima još! Ostatak pročitajte na Mačkarici