LAMBO ROŠTILJ

Kako ispeći kobasicu na ispuhu Aventadora?

  • Autor: J. Nj.
  • Zadnja izmjena 13.08.2013 13:18
  • Objavljeno 13.08.2013 u 13:18
Aventador roštilj

Aventador roštilj

Izvor: Screenshot / Autor: The Supercardriver

Dosta je lako. Uzmite samo veću vilicu i primaknite kobasu golemom ispušnom topu Lamborghinijeve superpile. Netko neka stišće gas (najviše do 8.000 okretaja!) i za cca minutu imate pečenu kobasu

Naravno, ako niste začinili kobasicu, morate računati da će imati okus po spaljenom visokooktanskom gorivu te vjerojatno biti prilično kancerogena. Dakle, isto kao s vašeg kućnog roštilja.

I onda neki zamjeraju Lamborghiniju da ima premali gepek, nema predviđeno mjesto za eurokuku niti stražnju klupu kao takvu. Vaš Opel, pretpostavljamo, također ima roštilj? Nismo ni mislili…

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!