SVE SU ODUŠEVILE

Kad se udruže 'Žena vrač' i Alexis iz 'Dinastije': Legendarne glumice uskladile stajlinge i dokazale da su godine za njih samo broj

31.03.2021 u 12:34

Bionic
Reading

Osim karijera glumica, 70- godišnju Jane Seymour i 87- godišnju Joan Collins veže i veliko prijateljstvo. Dvojac je ovih dana brojne oduševio serijom fotografija na Instagramu, a na kojima poziraju u modno usklađenim izdanjima s porukom

Legendarna 'Žena vrač' i bivša Bondova djevojka, Jane Seymour, posljednjih godina bavi se humanitarnim radom putem vlastite fundacije Open Hearts. Kako bi javnost potaknula na humanitarno djelo, kreirala je poseban model marame koji je odlučila promovirati u društvu 87- godišnje kolegice, Joan Collins.

Slavni dvojac, osim glumačkog poziva, veže dugogodišnje prijateljstvo, a u povodu Seymourinih humanitarnog pothvata sada su zablistale u modno usklađenim izdanjima.

Uz maramu s otisnutim motivom srca, Seymour i Collins također su nosile bijele hlače i crveno- bijele šešire s velikim obodom.

'Ne postoji nitko poput Dame. Provela sam prekrasan dan s mojom životnom prijateljicom, fantastičnom glumicom, prelijepom (iznutra i izvana) Jane Collins', napisala je u opisu svoje Instagram objave 70- godišnja 'Žena vrač'.

Koliko se ovaj slavni glumački dvojac obožava modno uskladiti do danas su imale priliku potvrditi nekoliko puta na društvenim mrežama, a svoje prijateljstvo prenijele su i na male ekrane glumivši u srednjovjekovnoj dramskoj miniseriji 'Glow and Darkness'.

  • +15
Jane Seymour na Havajima Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia