UKRALA POZORNOST

Što joj se dogodilo: Legendarna Alexis iz 'Dinastije' sve je iznenadila provokativnim izdanjem

25.07.2019 u 13:44

Bionic
Reading

Sa suprugom Davidom Furnishem, slavni britanski glazbenik Elton John u mjestu Antibes u jugoistočnoj Francuskoj organizirao je svečanu humanitarnu zabavu koju nije željela propustiti ni kultna 86-godišnja glumica Joan Collins

Na spomenutoj zabavi, kojoj je bio cilj prikupljanje novčanih sredstava za Eltonovu humanitarnu organizaciju posvećenu borbi protiv AIDS-a, svu pozornost uvjerljivo je ukrala legendarna britanska glumica i zvijezda sapunice 'Dinastija' Joan Collins.

U društvu 32 godine mlađeg supruga Percyja Gibbonsa, za kojeg se udala u veljači 2002. godine, Joan se na zabavi pojavila u netipično provokativnom izdanju zahvaljujući specifičnom modelu hlača.

  • +3
Joan Collins Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ukrašene detaljem sjajnih perlica, čipke i perja na dnu nogavica trapez kroja, spomenute hlače od prozirnog materijala u boji kože nisu se pokazale najsretnijim odabirom. Već dovoljno upečatljive hlače Joan je poželjela istaknuti modelom bluze golih ramena s detaljem uzorka paisely u plavim tonovima te dodatkom blještave torbice i efektnog nakita sedefastog sjaja.

  • +19
Joan Collins u mladosti Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako ima 86 godina, Joan Collins i dalje je u nevjerojatnoj formi, a na njezinu izgledu mogle bi joj pozavidjeti i tri puta mlađe žene. A koja je tajna njezina izgleda, svojedobno je otkrila rekavši da treba jesti puno voća, povrća i srdela, ali i kekse kada vam dođe želja. Vježbati treba nekoliko puta tjedno, no isto tako treba se kloniti vježbi koje promovira Jane Fonda jer one nakon 40. godine nemaju smisla. Ipak, kao najbolji recept za mlađahan izgled otkrila je ovo: 'Imati 30 godina mlađeg muža itekako pomaže.'

  • +9
Joan Collins Izvor: Profimedia / Autor: N.N.