NA VRUĆEM PIJESKU HAVAJA

Itekako je svjesna svog senzacionalnog izgleda: Jane Seymour prpošno pozira fotografima

14.03.2021 u 13:02

Bionic
Reading

Iako je nedavno proslavila 70. rođendan, glumica Jane Seymour itekako je svjesna svoje besprijekorne figure, koju je ponosno pokazivala paparazzima u crnom kupaćem kostimu tijekom odmora na Havajima

Britanska glumačka zvijezda i dugogodišnji seks simbol snimljena je tijekom uživancije na plaži havajskog otoka Oahu.

Seymour je kožu lica i zanosnog tijela štitila ogromnim crnim šeširom i šarenim šalom dok je u crnom kupaćem kostimu prkosila valovima Tihog oceana.

No kad je primijetila paparazze, zaboravila je na štetnost UV zraka te šal i šešir iskoristila za zavodljivu igru s povjetarcem.

  • +15
Jane Seymour na Havajima Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je u iščekivanju vikenda Havaje nazvala svojim sretnim mjestom.

'Prsti u pijesku, oceanski povjetarac i zvukovi lomljenja valova... Na svom sam sretnom mjestu! Započimo vikend s osmijehom', napisala je glumica u petak na Instagramu i podijelila fotografiju na kojoj s havajskim vijencem oko vrata i pogleda upućenog prema oceanu ne skida osmijeh od uha do uha.

Slavna glumica, koju pamtimo kao dr. Quinn, ženu vrača, otkrila je jednom prilikom kako je ključ njenog mladenačkog izgleda ravnoteža. Dijete joj, kaže, nisu drage, ali uživa u povrću i voću koje sama uzgaja, a voli i pilates.

'Ne razumijem sasvim što bi to značilo seks simbol, ali jesam li još uvijek punokrvna žena? Definitivno!', komentirala je u siječnju za časopis People glumica svoj status seks simbola.