PLANET SREĆE I BLAGOSTANJA

Jupiter u Ribama širi svoje pozitivne vibracije, a to će u najvećoj mjeri osjetiti Rakovi, Škorpioni, Jarčevi, Bikovi kao i same Ribe

08.01.2022 u 08:01

Bionic
Reading

Poznat u astrologiji kao planet sreće, rasta i blagostanja, Jupiter je 28. prosinca nakon kratke epizode prošlog proljeća ponovno ušao u znak Riba. Jupiter se osjeća izuzetno dobro u Ribama i u njima nesmetano širi svoje pozitivne vibracije

Taj iznimno povoljan planetarni tranzit najavljuje da će 2022. biti godina za pamćenje, u kojoj će mnogi snovi postati stvarnost, a ono što se činilo nemogućim moguće.

Puno ćete lakše ostvariti ono što priželjkujete, pod uvjetom da se posvetite uistinu najvažnijim ciljevima. Učinite prvi korak, a Jupiter će vam dati povoljan vjetar u leđa. Ako su vam se neke maštovite zamisli i rješenja dosad samo vrzmala glavom, pravi je trenutak da ih provedete u djelo i ostvarite uspjeh na poslovnom, materijalnom i ljubavnom planu.

Budući da su Ribe povezane s suosjećanjem, nesebičnošću i humanošću, Jupiter će nagraditi sve koji njeguju te osobine. Potaknut će vas da razvijete više međusobnog razumijevanja, probudite osjećaj zajedništva i učinite nešto dobro za svoje okruženje. Pozvat će vas da se od materijalnih okrenete duhovnim vrijednostima i naučite dijeliti, a ne samo uzimati.

Pod njegovim utjecajem osjećat ćete se povezaniji s bližnjima, čovječanstvom i svim živim bićima.

  • +13
Olivia Rodrigo je Riba, rođena je 20. veljače 2003. Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Mnogi će susresti srodnu dušu, bilo u romantičnom, prijateljskom ili poslovnom smislu, a narušeni odnosi u vezama ili obitelji postat će skladniji. Iako će pripadnici svih znakova osjetiti blagotvorno djelovanje Jupiterovog tranzita, ono će se u najvećoj mjeri odraziti na Ribe, Rakove, Škorpione, Jarce i Bikove.

  • +7
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: Profimedia / Autor: KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jupiter će boraviti u vodenom carstvu Riba do 10. svibnja, kad će prijeći u susjedni znak Ovna, gdje će se zadržati do 28. listopada i povratka u Ribe. Iskoristite njegov povoljan utjecaj u prvih pet mjeseci ove godine i krenite ka ispunjenju snova. Kad se najesen vrati u Ribe, pogurat će vas koji ste najdalje odmaknuli u ostvarenju ambicija i podsjetiti ostale da im je vrijeme da se trgnu.

  • +5
Kate Moss je Jarac, rođena je 16. siječnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia