OSKAROVKA U GUCCIJU

Julianne Moore stigla u Veneciju s torbicom za kojom žude modne ovisnice

31.08.2022 u 12:47

Bionic
Reading

Poznatoj oskarovki Julianne Moore ove godine pripala je čast predsjedanja žirijem 79. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji na koji je stigla u chic stajlingu s potpisom brenda Gucci

Slavna 61- godišnja glumica blistala je u dolasku na otočić Lido gdje ju je dočekao direktor festivala, Alberto Barbera.

Julianne se odlučila za tamnoplavi blejzer sa zlatnim gumbima koji je nosila preko jednostavne kombinacije bijele majice i plavih traperica, a svu pažnju osigurala je skupocjenim dodacima s potpisom brenda Gucci.

  • +2
Julianne Moore Izvor: Profimedia / Autor: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz prepoznatljive Horsebit mokasinke, nosila je veliku torbu Gucci ukrašenu logotipom brenda, ali I novi adut ove poznate talijanske kuće - torbu Attache.

Dostupna u nekoliko verzija i veličina, njezina glavna posebnost leži u obliku polumjeseca, inspiriranom arhivom luksuzne marke iz ere ludih 70-ih.

Sa svojim izmjenjivim naramenicama, od kože ili tkanine, koje je čine torbom za rame ili ručnom torbom, Attache torba ističe se kao istvoremeno praktična i elegantna torba, savršena za sezonu ‘povratka u školu’.  

Vrijednost velike torbe Attache u prodaji iznosi gotovo 27 tisuća kuna, dok se njezina minijaturna verzija u Guccijevoj web trgovini može pronaći po cijeni od 22 tisuće kuna