ODLAZAK SA STILOM

Tenisice od 400 dijamanata i kćerkica u identičnom izdanju: Serena Williams podigla je modnu prašinu na US Openu

30.08.2022 u 10:14

Bionic
Reading

Četverogodišnja kći Serene Williams na najslađi mogući način odala je počast slavnoj mami s tribina novog izdanja turnira US Open - ujedno posljednjeg za 40-godišnju tenisku zvijezdu

Početkom tjedna 23-struka Grand Slam pobjednica započela je ono što bi moglo biti njezin posljednji US Open - a njezina nasljednica Alexis Olympia Ohanian pružila joj je podršku s tribina u gotovo identičnom izdanju s potpisom sportskog diva Nike.

Poput slavne mame na teniskom terenu, četverogodišnja Olympia nosila je crnu haljinu ukrašenu cirkonima, a odala joj je počast još jednim detaljem koji nije prošao nezapaženo.

  • +4
Serena Williams Izvor: Profimedia / Autor: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako su brojni primijetili, Serenina nasljednica imala je frizuru s bijelim perlicama - istu onu s kakvom je Serena danas davne 1999. godine osvojila svoj prvi US Open.

Serenin uvodni meč na turniru US Open s Crnogorkom Dankom Kovinić očekivano je izazvao ogroman interes javnosti, nakon što je otkrila da se njezina teniska karijera duga 27 godina bliži kraju.

Sportski div Nike, s kojim Serenu veže unosan ugovor, za tenisačicu je kreirao poseban komplet uoči US Opena.

‘Nadahnuti gracioznim natjecateljskim haljinama koje nose klizačice, ukrašeni gornji dio i suknja stavljaju Serenu u središte pozornosti i dopuštaju joj slobodu kretanja’, istaknuo je Nike o detaljima njezina izdanja. Suknja također krije simbolično značenje, stvorena od šest slojeva tkanine kojim se odaje počast Sereninim šest prethodno osvojenim teniskim naslovima u Flushingu.

Uz odgovarajuću jaknu i veliku torbu u kompletu, Serenino izdanje za prvi teniski meč na US Openu uključivalo je i par prilagođenih NikeCourt Flare 2 tenisica, s 400 dijamanata ručno ušivenim u crnu tkaninu tenisica i njezinim inicijalima istaknutim na središnjoj strani.