ZBOG DEBLJINE

Julia Roberts ponižavala je svoju sestru

11.08.2013 u 10:39

Bionic
Reading

Nancy Mote, polusestra zvijezde proslavljene filmom znakovita naslova 'Zgodna žena', prvi put je u intervjuu za The Sun otkrila pojedinosti njihove obiteljske dinamike. Njezine izjave ne oslikavaju glumicu u lijepom svjetlu

Naime, osim što je ispričala o svojoj borbi s depresijom i pretilošću, 37-godišnja Mote otkrila je i kako se starija polusestra ponašala prema njoj.

Tvrdi da je njezinu puniju figuru komentirala i tijekom njezine rođendanske zabave.

'Kad potječete iz obitelji jako, jako lijepih ljudi, to je zastrašujuće. Većinu svog života provela sam osuđujući samu sebe zbog svoje težine', kazala je Nancy te otkrila da je najviše težila 127 kilograma te da se zbog toga osjećala kao sramota za Juliju.

Nakon što je potrošila 20 tisuća funti, to jest 172 tisuće kuna na ugradnju želučane premosnice, Nancy sada ima 69 kilograma. Kaže da je željela biti glumica kao i Julia, ali da joj slavna sestra u tome nije pomogla, iako je posao asistentice u produkciji serije 'Glee' dobila zbog Julijine preporuke.

Zaručnik John Dilbeck zaprosio ju je, a vjenčanje planiraju sljedeće godine. Julia je u svibnju ove godine izjavila da sestri neće doći na vjenčanje jer ne odobrava sestrin izbor mladoženje, pošto smatra da je 'obični neradnik' i da je iskorištava. Glumica je tada rekla i da joj se Nancy zamjerila kad je slike njezine djece prodala tabloidima.