ZGODNA ŽENA

Julia Roberts istaknula svoju vitku figuru u trapericama koje nikad ne izlaze iz mode

28.04.2020 u 09:39

Bionic
Reading

Pet puta proglašena najljepšom ženom svijeta, glumica Julia Roberts posljednjih je tjedana u casual izdanjima u kakvima je na crvenom tepihu i glamuroznim događanjima rijetko imamo prilike vidjeti. Omiljena glumica pokazala je sada svoju vitku figuru u skinny trapericama koje već godinama uspješno odolijevaju trendovima

Iako su dolaskom novijih širih modela u modu, skinny traperice postale pomalo zaboravljen odjevni izbor, postoje one žene koje ih se ne odriču bez obzira kakvi trendovi vladali. Jedna od takvih je Julia Roberts, glumica koja preferira casual stil u svoje slobodno vrijeme.

Posljednjih dana snimljena je u svom kvartu u Los Angelesu u šetnji kućnog ljubimca, labradora Majora. Odjenula je uske traperice koje su pratile njezinu vitku liniju tijela i istaknule duge vitke noge.

Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: ANDRADE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Outfit je začinila maramom s resicama koju je opušteno prebacila preko vrata, a sve je zaokružila crnim čizmicama. Svoje uvojke pustila je da prirodno padaju, a na glavu stavila omiljene Ray Ban sunčane naočale.

U jednom od razgovora za magazin InStyle otkrila je kako si na samom početku karijere glumica nije mogla priuštiti stiliste i vizažiste, pa je u to vrijeme rado eksperimentirala s modom, shvaćajući da je crveni tepih mjesto na kojem treba pokazati razigranost i kreativnost. Njezina 'naivnost', kako kaže, tjerala ju je da bez suzdržavanja odjene što god joj padne na pamet.

'Zahvalila bih 22-godišnjoj sebi koja je nosila ono što je htjela, primjerice vojničku jaknu kakvu nose časnici, koju sam pronašla u trgovini vintage odjećom, i neobjašnjive crno-bijele hlače s horizontalnim prugama, a mislila sam da izgledam fantastično. Za to sam ti, djevojko, zahvalna', rekla je Roberts.

Zgodna žena otkrila je kako joj je najveća inspiracija kolegica Blake Lively. 'Sanjam o tome da sam predivna i stajliš poput Blake Lively. Hej, cura mora sanjati', rekla je Roberts. 'Smatram da vrijeme u kojem se nalaziš kada se pojavi neki trend utječe na to kakvo ćeš mišljenje imati o njemu kada se on vrati', rekla je Roberts, dodajući kako joj je zato sada teško nakloniti se modi 90-ih koju je već proživjela u mladosti, prisjetivši se šešira koji je nosila na polo turniru u filmu 'Zgodna žena'. 'Neki od tih šešira se vraćaju u modu, a meni je teško ponovno im se otvoriti', priznaje gumica.

'Jastučići na ramenima također se vraćaju u modu, što je zabavno. Vidim da djevojke nose kratke traperice i kaubojske čizme, što me vraća u rane 90-e', kaže Roberts.

View this post on Instagram

The Legend. Giorgio Armani 🌟

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

View this post on Instagram

Practicing for the weekend. 💦💦☀️

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on