OPUŠTENO IZDANJE

Neprepoznatljiva je: Juliju Roberts tek bi rijetki prepoznali u ovom dnevnom stajlingu

23.04.2020 u 11:19

Bionic
Reading

Slavna glumica Julia Roberts jedna je od najljepših holivudskih glumica koja ostavlja bez daha na crvenom tepihu, no kako je globalna pandemija zaustavila i svijet showbizza, lijepa Amerikanka vrijeme u izolaciji provodi sa svojom obitelji u Malibuu

Julia, koju je magazin People čak pet puta proglasio najljepšom ženom na svijetu, ne opterećuje se svojim izgledom pa je bez zadrške nedavno na društvenim mrežama pokazala kako izgleda kad nije savršeno dotjerana za premijeru ili neko glamurozno događanje.

  • +4
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezin je opušteni stajling bez make upa, s frizurom 'za po doma' i dioptrijskim naočalama, sve oduševio i za taj je look dobila samo bezbrojne komplimente.

Slavna glumica očaravajućeg osmijeha, koja na Instagramu ima 8,5 milijuna pratitelja, često podiže svijest o opasnosti od koronavirusa pa je u nekoliko navrata pozvala fanove da budu odgovorni i pridržavaju se mjera.

Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je zbog sprječavanja širenja COVID-a 19 jedna od mjera i izolacija, lijepa glumica svoj raskošni dom na prestižnoj lokaciji u LA-ju, u Malibuu, napušta samo kako bi otišla u kupnju ili prošetala pse.

Lijepa glumica, kad nije na crvenom tepihu, najradije bira opuštene stajlinge, pa je nije rijetkost vidjeti i u birkenstockicama, tenisicama, martama... Slavna glumica ponovno je pokazala još jedan casual look prilikom šetnje Malibuom.

Julia (52) nije promaknula fotografima ni u ovom casual izdanju, u kojem bi je doista tek rijetki prepoznali. U tamnoplavom kombinezonu, tenisicama, bez make upa, raspuštene kose i očiju zaštićenih sunčanim naočalama, dobitnica Oscara za ulogu u filmu 'Erin Brockovich' svoje je krznene ljubimce izvela u šetnju.