PETICA IZ STILA

Lijepa Julia Roberts zna koja je haljina apsolutni hit iz sezone u sezonu

02.04.2020 u 15:42

Bionic
Reading

Julia Roberts, jedna od najomiljenijih holivudskih glumica, ljubiteljica je ženstvene klasike koja joj izvrsno pristaje

Proslavljena glumica koja je prošle godine u listopadu proslavila 52. rođendan, na crvenom tepihu osvaja fantastičnim kreacijama, no u slobodno vrijeme najbolje se osjeća bez make upa i u jednostavnim, mladenačkim kombinacijama.

Lijepa Julia voli nositi i birkenstockice ili marte, a često i na Instagramu objavljuje fotografije u opuštenim izdanjima.

  • +6
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Nedavno je slavna ljepotica koja se proslavila ulogom u filmu 'Zgodna žena' pokazala kako izgleda njezina nimalo glamurozna svakodnevica u izolaciji te je spremno pozirala bez trunke šminke i s dioptrijskim naočalima, a ovo se njezino au naturel izdanje jako svidjelo njezinim fanovima.

Iako je u izolaciji to ne znači da Julia ne vodi računa o svojim kombinacijama, pa je izgledala bez greške u prekrasnoj crvenoj haljini na kopčanje jednog od njezinih omiljenih brendova Australian Realization čija je cijena oko 970 kuna.

Ipak, slične, ali puno jeftinije varijante nude i poznati francuski brend La Redoute, dobro poznat i domaćim zaljubljenicama u modu, a sjajna je stvar da dostavljaju i u Hrvatsku te španjolski brend Compañía Fantástica (na sniženju je oko 150 kn).

Slavna glumica jednom je prigodom otkrila kako najviše voli nositi klasične modne kombinacije poput vječite crne i bijele.

'Trendovi su zabavni, ali ja nemam vremena za igru. Zato je moj izbor klasika', rekla je Julia.