LJEPŠA STRANA NOGOMETA

Jesu li ovo najbolja torza Europskog prvenstva?

19.06.2012 u 12:16

Bionic
Reading

Iako Hrvatska nažalost ne ide u dalje, ovu temu smo s posebnom pažnjom pripremili za one koji rado uživaju u trenutku kada nogometaši razmjenjuju dresove, zato pogledajte i procijenite tko od ovih zgodnih nogometaša ima tijelo Apolona

26-godišnji Sergio Ramos García španjolski je reprezentativac koji inače igra za Real Madrid. Vatreni Španjolac rado pokazuje svoje isklesano tijelo, a što se tiče njegovog ljubavnog života, žalimo, cure, on je zauzet.

Po mnogima najveći slatkiš prvenstva Gerard Piqué bolja je Shakirina polovica. Zgodni Španjolac mlađi je do slavne pjevačica deset godina, a najnoviji trač koji su mediji objavili glasi da će uskoro postati roditelji. Njegovo isklesano tijelo pravi mamac za sve navijačice, ali kako često ga u njegovim nastupima prati i  Shakira, njegove oči su koncentrirane na teren i samo nju.

Cristiano Ronaldo unovčio je svoje tijelo u silnim reklamama. Jedan od najbogatijih nogometaša svijeta svakodnevno ponosno ističe da pločice ne posjeduje samo u kupaonicama i kuhinji. Najjača karika Portugala uspio je u tome da je njegov brand RC osvoji svijet, a postojana frizura postala je i njegov zaštitni znak.

Definitivno jedan od naših najzgodnijih reprezentativaca je Niko Kranjčar. Dečko koji malo priča, a više djeluje, osvaja svojom pojavom. Zanimljivo je da za sebe kaže da ima sivo- plavo-zelene oči, a njegov fetiš su ženska stopala. Nedavno je izjavio da dnevno izgovori do 50 riječi te da rijetko kad govori više od tog prosjeka.

Nažalost, u razmijeni dresova Vedran Ćorluka gotovo uvijek ostane u potkošulji. Tako mu je vjerojatno rekla mama, koja mu, osim toga, govori i da se okani lakih žena. Nogometaš koji je osvojio mnoge ljepotice strašno je samozatajan, a njegova tetovaža posvećena njegovoj bivšoj dragoj još uvijek stoji na njegovoj ruci.

Kapetan naše momčadi Darijo Srna ponosni je vođa je našeg čopora. Dario je isto zauzet. Njegova bolja polovica prezgodna je Mirela Forić koja svakim svojim pojavljivanjem u javnosti postavlja novi modni trend. Mladi tata Srna nedavno je pokazao da nosi slip kupaće gaće, a uz takvo tijelo razumijemo i zašto.

Andriy Ševčenko jedan je od najzgodnijih nogometaša svijeta. Popularni nogometaš svojim majstorijama postao je jedan od najcjenjenijih napadača svijeta. Andriy je svoju gospođu upoznao na Armanijevu after partiju prije 10 godina, a vjenčali su se nakon dvije godine veze. Par ima dva sina.

Engleski reprezentativac Frank Lampard jedan je od najzgodnijih nogometaša u engleskoj repki. Frank ima dvije kćeri, a od 2006. je u vezi s Christine Bleakley koja je prezgodna TV voditeljica u Sjevernoj Irskoj.

Vatreni Fernardo Torres najžešći je napadač Španjolske. El Niňo, u slobodnom prijevodu dječačić, prilično je neodoljiv, a jedan je od najbogatijih nogometaša španjolske repke. Torres ima dvoje djece.

Njemački stroj za golove Mario Gómez postao je jedno od najcjenjenijih imena njemačke repke. Uz našeg Marija Mandžukića, dao je tri gola na Europskom prvenstvu, što mu dodatno daje krila. Mario je također zauzet, a najponosnija na njegov uspjeh je njegova dugogodišnja djevojka Silvia Meichel.

Mikel Arteta je također zgodni Španjolac. 30–godišnji oženjen je za misicu Španjolske, a lijepi par ima i sina. Mikel je bliski prijatelj prijatelj sa Xabiom Alonsom, a poznati dvojac iz španjolske repke su dugo bili i susjedi. Poznati nogometaš priča španjolski, engleski, francuski i talijanski, a u zadnje vrijeme uči i portugalski. Bravo!