PILAR RUBIO

Iako joj je ormar krcat najskupljom odjećom, ni supruga proslavljenog nogometaša nije odoljela pristupačnim tenisicama

04.08.2021 u 17:50

Bionic
Reading

Poznato španjolsko TV lice, novinarka i voditeljica, atraktivna Pilar Rubio, na svojem je Instaram profilu pokazala kako je itekako upućena u modne trendove

Po mnogima jedna od najljepših wagsica, supruga Sergija Ramosa, plijeni poglede gdje god da se pojavi, a sad je na Instagramu predstavila genijalan stajling.

Premda si može priuštiti skupocjenu odjeću s potpisom najpoznatijih svjetskih dizajnera, 43-godišnju Pilar osvojile su popularne starke, odnosno kultni model Converse All Star, pa je ležernu dnevnu kombinaciju upotpunila upravo sa bijelim niskim starkama.

Supruga nekadašnjeg igrača Real Madrida, a sad Paris Saint-Germaina, cool crop top s potpisom Guccija i ženstvenu suknju ispod koljena spojila s posve neočekivanim komadom - starkama.

  • +3
Pilar Rubio Izvor: Profimedia / Autor: Belen Diaz/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Mislim da je najbolji dio godine za uživanje u Madridu kolovoz. Mnogi su otišli na odmor, ali grad je još živ', poručila je lijepa Pilar koja s poznatim nogometašem ima četiri sina.

  • +14
Conversice Izvor: Promo fotografije / Autor: Converse

Kosa u repu, efektna kožna torbica, također Gucci i velike sunčane naočale zaokružile su ovaj odličan stajling Pilar Rubio.

Inače, poznati se par vjenčao 2019. nakon sedam godina veze, a na glamuroznom vjenčanju pojavili su se mnogi slavni nogometaši među kojima i naš Luka Modrić sa suprugom Vanjom, David Beckham sa suprugom Victorijom i dr.

Oko 500 uzvanika zabavljali su između ostalih i legendarni Australci AC/DC obzirom da Sergio i Pilar dijele i isti glazbeni ukus.