PILAR RUBIO

Pohvalila se zavidnom figurom: Lijepa supruga nogometne zvijezde za ovu je objavu u kratkom roku dobila tisuće lajkova

29.08.2021 u 12:47

Bionic
Reading

Pilar Rubio, poznato španjolsko TV lice, novinarka i voditeljica, objavila je na Instagram profilu fotografiju koja je izazvala oduševljenje među njezinim fanovima

Tamnokosa Španjolka, supruga Sergija Ramosa, nekadašnjeg igrača Real Madrida, a sad Paris Saint-Germaina, na društvenim mrežema ima brojnu sljedbu vjernih obožavatelja.

Majka četiri sina koju mnogi smatraju jednom od najljepših wagsica, dobro zna kako izazvati pozornost na Instagramu, pa je njezina posljednja fotografija na kojoj pozira u odvažnom izdanju, kratkom topu i donjem dijelu kupaćeg kostima zaludila njezine fanove koji su je zasuli komplimentima i pohvama.

'Ramos je pravi sretnik', 'Savršenstvo', 'Ljepotica', samo su pljuštali komplimenti na račun vitke figure lijepe Pilar koja je po pitanju tjelovježbe vrlo disciplinirana, a rezultat se, složit će se svi, itekako vidi.

  • +3
Pilar Rubio Izvor: Profimedia / Autor: Belen Diaz/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, poznati se par vjenčao 2019. nakon sedam godina veze, a na glamuroznom vjenčanju pojavili su se mnogi slavni nogometaši.

Oko 500 uzvanika zabavljali su između ostalih i legendarni Australci AC/DC obzirom da Sergio i Pilar dijele i isti glazbeni ukus.