TWINS MODA

Jesu li ovakve krpice stvorene za vas?

13.01.2014 u 13:17

Twins kolekcija

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jakov Baričić

Bionic
Reading

Hrvatska je publika brend Twins, iza kojeg stoje mladi Damir Begović i Domagoj Štimac, upoznala na 21. Schwarzkopf Cro-A-Porteru gdje su predstavili uspješnu prvu kolekciju nazvanu Afrika

Twins predstavljaju popratnu kampanju svoje druge kolekcije prikazane na 22. Schwarzkopf Cro-A-Porteru.

Kolekcija je inspirirana pričom o kraljeviću i prosjaku koja je ispričana kroz odabir materijala gdje se alternativni materijali kojima su Twinsi skloni u svom radu kao što su to jutene vreće, tepisi i gobleni suprotstavljaju onim finijima, poput svile. Ovom raskošnom kolekcijom prikazuju Twins ženu čiji je stil eklektičan, odvažan, ali i profinjen.

Ona je samouvjerena, ne boji se riskirati, a iz kuće nikada ne izlazi bez visokih potpetica. Raskoši uvelike pridonosi i lokacija na kojoj je kampanja snimljena, a radi se o predivnom interijeru zagrebačkog Muzeja za umjetnost i obrt, kao i odabir čak pet predivnih modela agencije Talia model: Željke Bartolić, Valentine Kuzmić, Diane Radan, Katarine Mamić i Dore Hrvoj. Twinsi su ovime ponovo potvrdili svoje geslo 'more is more' i dokazali kako se vrlo vješto snalaze u moru uzoraka i različitih materijala.