UZBUDLJIVE NIJANSE

Jesenski trendovi: Ovih pet ključnih boja uskoro će preplaviti ulice modnih metropola

14.08.2019 u 13:04

Bionic
Reading

Iako ljeto još uvijek traje, ovih pet trendi boja ne prestaju nam odvraćati pažnju. Modni stručnjaci su složni - ove će boje uskoro preplaviti ulice modnih metropola

Iako nam se možda ne čini tako, jesen je iza ugla, a to najbolje možemo vidjeti prema jesenskim kolekcijama koje su već naveliko počele pristizati u trgovine. Sve je prepuno sezonskih jakni, čizmi, jesenskih haljina i vesti, a ukoliko ste pažljivo pregledali police, primijetit ćete da će se ove sezone sve vrtiti oko nekoliko ključnih boja.

Prošle smo sezone obožavali smeđu i kaki, a ove jeseni prigrlit ćemo nešto življe boje.

1. Margarin žuta

Na proteklom tjednu modu primijetili smo kako se ova nijansa žute neprestano ponavlja na modnoj pisti. Ako je vjerovati modnim stručnjacima, blijedo žuta boja bit će veliki hit ove jeseni.

2. Ljubičasta

Već smo pisali o popularnosti kombinacije zelene i ljubičaste boje, no pastelne nijanse nisu jedine pobjednice nadolazeće sezone. Tamno ljubičasta već je osvojila brojne trendseterice diljem svijeta i, moramo priznati, izgleda sjajno!

3. Neonske boje (zelena, narančasta, žuta i pink)

Neonske boje doživjeli su veliki povratak na modnu scenu u 2018., no tek ove sezone uživat će veliku popularnost. Sve više trendseterica prigrlilo je ovaj trend 80-ih, no umjesto trenirki i šuškavih jakni ove jeseni neonske boje viđat ćemo u nešto elegantnijim formama. Pink pletena vesta i limeta-zelena suknja su primjerice odličan izbor za nadolazeće mjesece.

4. Crna

Svjesni smo da crna tehnički nije boja, no u modnom svijetu, crna je i više od boje. Crna boja oduvijek je slovila za bezvremenski klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a osim trendi izgleda pruža i uvijek dobrodošlu dozu elegancije i profinjenog izgleda. Iako će ove jeseni prevladavati žive boje, crna će biti jednako zastupljena među trendsetericama.

5. Boja trave

Ova vibrirajuća boja odličan je jesenski izbor za sve one dame koje se vole isticati, a ako je vjerovati predviđanjima modnih stručnjaka, ovu hit boju voljet ćemo i tijekom zimskih mjeseci.