RECEPTI ZA PET

Jesenske slastice od kojih odmah rastu zazubice

24.11.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Jesensko doba nosi raznovrsne plodove, a osim što ih možemo koristiti za zimnicu ili zamrznuti pa koristiti do proljeća, možemo uživati u odličnim slasticama

Ako želite ukućane iznenaditi nekim novim desertom koji će već na prvi pogled, i prije nego li ga kušaju, ostaviti bez daha, vrijeme je da isprobate kruške punjene orasima i čokoladom

Palačinke su idealan desert u hladnijim danima, a kako biste probali malo drugačiju inačicu, prepustite se receptu s narančom i dodajte im malo prijeko potrebnog vitamina C.

Recept za pravo osvježenje u slatkom obliku, poslala nam je čitateljica Juliška Radić iz Ernestinova. Zavoljet ćete ga, jer sve što vam treba za ovaj kolač gotovo uvijek imate kod kuće i možete odlično iskoristiti jesensko voće.

Da se ne bi uvijek pisalo kako slastice i nisu najbolji izbor za naše zdravlje i liniju, znajte da ćete u ovoj savijači od jabuka prehrambena vlakna, vitamine skupine B, vitamine K i C, kalij, fosfor, kalcij, magnezij, mangan, željezo, bakar, cink, sumpor, fluor, bor, krom te tvari koje djeluju protuupalno i antioksidativno.