ŽELJEZNA DISCIPLINA

Jennifer Lopez otkrila tajnu svoje isklesane figure i zapanjila otkrićem da svaki dan ustaje prije 5 kako bi vježbala

23.03.2023 u 12:10

Bionic
Reading

Prelijepa Jennifer Lopez koja će ove godine proslaviti 54. rođendan dobro je poznata po svojoj nevjerojatnoj figuri i gotovo vojničkom režimu kad je u pitanju zdravi način života

Poduzetnica, glumica i pjevačica jednostavno ostavlja bez daha i u svojim šezdesetima mladolikošću, zategnutom figurom i bezvremenskom ljepotom.

Slavna latino diva razgovarala je s Meredith Nardino iz UsWeeklyja otkrivši mnoge zanimljive stvari o svojim životnim navikama.

Za J.Lo, nije nikakva novost, tjelovježba je iznimno bitna jer, kako je otkrila, poboljšava mentalno zdravlje, a mnoge je zapanjila i informacija da njezin dan započinje u 4.45 ujutro!

Lopez vježba svaki dan ne samo kako bi izgledala sjajno na crvenom tepihu, već i kako bi se osjećala dobro u svojoj koži.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Nije tajna da je fitness vrlo važan dio mog života. 'Mislim da postoji pozitivna korelacija između tjelovježbe i mentalnog zdravlja', rekla je supruga Bena Afflecka i majka blizanaca Maxa i Emme (15). Svaki dan je za nju novi izazov te se stalno razvija i napreduje, a njezin je raspored doista vojnički.

S POTPISOM GUCCIJA

Jennifer Lopez zaustavljala poglede u skupocjenom sakou

Pogledaj galeriju

U pokretu je vrlo rano čak i ako je još uvijek vani mrak i to prije 5 sati, točnije u 4.45 kako bi vježbala bez obzira na kasniji nakrcan raspored. Kombinira različite aktivnosti poput kickboxinga, kružnih treninga, iskoraka...

'Pokušavam donositi dobre odluke i izbalansirati svoje vrijeme', dodala je nezaustavljiva Jennifer, najnovija ambasadorica brenda donjeg rublja Intimissimi.. Za J.Lo je i njezina trenerica Tracy Anderson potvrdila kako je vrlo ozbiljna kad se radi o tjelovježbi. 

'Ona bez obzira na sve ne propušta treninge, ozbiljno pristupa treningu, dobro poznaje svoje tijelo i želi biti vjerna sebi. 'J.Lo zna da je naporna tjelovježba dio toga', rekla je njezina trenerica.