moderan, a bezvremenski dizajn

Pogledajte veličanstvene detalje: Dior objavio nove fotografije bajkovite vjenčanice princeze Iman

23.03.2023 u 10:39

  • +26

Kraljevsko vjenčanje princeze Iman Bint Abdullah II i Jameela Alexandera Thermiotisa

Izvor: Profimedia / Autor: AFP / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Dior je objavio niz do sad neviđenih fotografija vjenčanice princeze Iman na kojima su istaknuti cvjetni uzorci od čipke, raskošan veo te postupak izrade i prvi nacrti ovog spektakularnog modela

Princeza Iman, najstarija kći kraljice Ranije i jordanskog kralja Abdulaha II., udala se proteklog vikenda u ceremoniji koja je bila zatvorena za javnost. Ipak, u medije su dospjeli video isječci ceremonije koje je objavila upravo njena ponosna majka, pri čemu je mnoge u potpunosti opčinila vjenčanica koju je veličanstveno nosila prelijepa Iman.

Za svoj dan iz snova, 26-godišnja princeza odabrala je glamuroznu vjenčanicu s potpisom Diora. Krasili su je detalji od čipke, iznimno profinjen dizajn koji je naglasio njenu vitku liniju te raskošni veo s tijarom. Uz to, princezin make up bio je decentan, a kosu je nosila stiliziranu u blage valove.

Desetak dana nakon vjenčanja, Dior je razveselio zaljubljenice u modu i sve buduće mladenke željne upoznavanja sa svim detaljima ovog bezvremenski lijepog modela objavom novih fotografija spektakularne vjenčanice.

'U kući Diora vlada osjećaj ponosa što možemo podijeliti fotografije vjenčanice koju je Maria Grazia Chiuri dizajnirala za vjenčanje princeze Iman i Jameela Alexandera Thermiotisa at Beit Al Urduna u Jordanu. Princeza je u njoj bila utjelovljenje veličanstvene ljupkosti i elegancije', piše na službenom Instagram profilu Diora.

Ove fotografije istaknule su cvjetni uzorak čipke koji je bio ušiven u dugačak veo te na području iznad prsa i donjem dijelu rukava, čime je postignut elegantan i dinamičan prijelaz između različitih tekstura.

'Za jordansku princezu Iman, Maria Grazia Chiuri ugradila je delikatne cvjetne detalje u ovratnik i niz rukave. Moderna, a bezvremenska, ova bijela vjenčanica ističe se besprijekornim uzorkom čipke i preciznošću u izradi kao dokazom izvrsnosti kuće Dior. Mladenka je sjajila ističući svoju neodoljivu ženstvenu siluetu', ističu u drugoj objavi Diora.

Za kraj, u posljednjem nizu slika koji su objavili na društvenim mrežama, možemo vidjeti dio postupka izrade koji je postignut besprijekoran dizajn po mjeri mladenke te nacrt prema kojem je rađen.

  • +8
Jordansko kraljevsko vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: APAImages / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedino iznenađenje bio je princezin odabir tijare. Naime, nekoliko dana prije ceremonije, kraljica Rania pozirala je s kćeri koja je nosila tijaru s njenog vjenčanja, no na svoj dan, Iman je ipak odlučila veo pričvrstiti za originalan komad izrađen prema njenim željama.

Vjenčanje je održano samo tjedan dana nakon što je Kraljevski hašemitski sud u službenoj objavi otkrio da će se održati 12. ožujka 2023., no lokacija ni u jednom trenutku nije otkrivena.

  • +5
Jordanska princeza Iman Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia