SAVRŠENE ZA PROLJEĆE

Niste oduševljeni trendovskim modelima? Slavne ljepotice ne mogu se zasititi ovih kultnih tenisica

23.03.2023 u 09:48

Bionic
Reading

Ako je nešto neprolazno kad se radi o tenisicama, onda je to zasigurno kultni model brenda Converse, Chuck Taylor All Star, koji je svoj današnji dizajn dobio prije točno 101 godinu, a nastao je pet godina ranije

Tenisice prepoznatljivog dizajna iz sezone u sezonu nimalo ne gube na popularnosti, usprkos novim modelima koji samo pristižu na modnu scenu.

Ni slavne fashionistice ne mogu im odoljeti pa smo ih vidjeli uključene u cool kombinacije mnogih poznatih trendseterica, od Paris Hilton Rothschild, koja je niske starke spojila s upečatljivom bundicom s uzorkom leoparda, do Kaie Gerber, koja najradije nosi visoki model.

  • +4
Kaia Gerber u omiljenim visokim starkama Izvor: Profimedia / Autor: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Fanovi starki su i glumica Emma Roberts, Lucy Hale i Lady Gaga, koja je ih je nosila s poderanim trapericama i T-shirtom na nedavnoj dodjeli Oscara. Nećakinja Julije Roberts nosila je starke i tijekom Tjedna mode u Parizu kombinirajući ih s trendi trapericama mom kroja i žutom dolčevitom. Jednostavan, ali vrlo moderan stajling na najbolji način pokazuje svestranost ovog cool modela.

  • +18
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / USA TODAY NETWORK / DDP USA / PROFIMEDIA

U svakom slučaju, ovaj model tenisica svestran je i bezvremenski pa ako niste fascinirani najnovijim trendovima, starkama jednostavno ne možete pogriješiti. Pristaju svima bez obzira na dob te ih često nose i pedeset plus modna ikona Carmen Gimeno, Diane Keaton, ali i američka potpredsjednica Camala Harris.

ŠETNJA SA STILOM

One su pravi modni klasik: Ove 100 godina stare tenisice uvijek su dobar izbor za ležerne i udobne stajlinge

Pogledaj galeriju

Iako su ih proslavili košarkaši, kultne tenisice s vremenom su se iz subkulturnih skupina preselile na modnu scenu te su danas omiljene brojnim generacijama. I dok trendovi dolaze i odlaze, one su konstanta u našim ormarima. Osim toga, posljednjih nekoliko godina doživjele su redizajn potplata te su sad postale puno udobnije za nošenje.

Danas su ove uniseks tenisice, koje definiraju bijeli potplat i zvijezda na gležnju, jedan od najpopularnijih modela ikada, pa ako ste u potrazi za proljetnim tenisicama koje neće samo tako nestati s modne scene, starke vas neće iznevjeriti.