JEDAN BOLJI OD DRUGOGA

Samo Jennifer Lopez može prirediti ovakav modni spektakl; niže stajlinge ravno s modnih pista

04.02.2024 u 17:22

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez priredila je modni maraton kakav se rijetko viđa. Njezino gostovanje u SNL emisiji bio je pravi modni spektakl, a lijepa latino diva prošetala je u nekoliko sati stajlinge koje je Valentino nedavno predstavio na modnim pistama

Ljubav Valentina i Jennifer Lopez je, čini se, neizmjerna.

Nakon što je, uoči gostovanja u SNL emisiji, na probe išla u njihovom looku s haute couture revije jesen 2023, Lopez je pokazala još nekoliko dobitnih modnih kombinacija iz aktualne Valentinove kolekcije.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, kombinacija o kojoj se definitivno najviše govori je njezin look iz same emisije. Uz sivi predimenzionirani sako i žutu suknju sirena kroja nosila je efektni metalizirani zlatni remen, a točka na i bile su vibrantno plave štikle.

Neobična kombinacija boja pokazala se kao pun pogodak, a cijeli stajling prikazan je prošle jeseni u Valentinovoj aktualnoj kolekciji za proljeće i ljeto 2024.

No latino diva je i za odlazak u SNL emisiju imala još jedan stajling iz iste kolekcije.

U TV studio stigla je u prozirnom crnom topiću s lažnim ovratnikom koji je nosila preko golog grudnjaka uvučenog u široke sive hlače. Preko toga je nosila dugi svijetlosivi prsluk s remenom u unutrašnjem dijelu i dramatičnim reverima. Dodala je zelene kožne rukavice i stajling zaokružila širokom zlatnom ogrlicom i ljubičasto obojenim sunčanim naočalama s tankim okvirom i trenutno najpoželjniju Valentinovu torbu, VLOGO Moon u bijeloj boji.