prelijepa LAVICA

Prava diva: Zanosna Jennifer Lopez istaknula dekolte u izazovnoj haljini

14.02.2024 u 09:24

Bionic
Reading

Uoči Dana zaljubljenih, latino diva posebno je zablistala na svečanoj premijeri svog novog dokumentarca 'This Is Me...Now: A Love Story' koji se na Amazonovom streaming servisu Prime Video očekuje 16. veljače, kada izlazi i njezin istoimeni album

Svojim modnim odabirima Jennifer Lopez izaziva pozornost gdje god se pojavi, a od novog Tjedna visoke mode u Parizu njima neumorno puni medijske stupce.

Nakon izdanja u jakni stvorenoj od sedam tisuća ružinih latica i sve samo ne običnim trapericama na ulicama New Yorka, 54- godišnja latino diva priredila je novu modnu poslasticu.

Za svečanu premijeru svog novog dokumentarca i uz pomoć dugogodišnjeg stilista Roba Zangardija osmislila je glamurozan look s raskošnom zodijak haljinom u glavnom fokusu.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Riječ je o kreaciji proslavljenog libanonskog dizajnera Zuhaira Murada, koja je svoju premijeru imala u haute couture kolekciji dizajnera za sezonu jesen/zima 2022. godine.

Nalik kombinaciji zavodljivog bodija od baršuna i raskošne suknje od tila, ova haljina prvenstveno se ističe svjetlucavim printom u donjem dijelu, a koji prikazuje svih 12 horoskopskih znakova.

Gornji dio uključivao je duboki V-izrez dekoltea koji je sezao do pupka, kao i detalj dugih, baršunastih rukavica bez prstiju.

Dokumentarac i novi studijski album koji ga prati svojevrsni je hommage ljubavnoj priči nje i Bena Afflecka, a svojom izjavom dala je naslutiti kako bi se uskoro mogla oprostiti od svijeta glazbe.

'Osjećam se kao da je kraj jedne ere za mene i početak nove', izjavila je natuknuvši da bi novi album mogao postati njezinim posljednjim.