MODNA INSPIRACIJA

Dobro joj pristaje: I Jennifer Lopez prigrlila je najnoviji trend koji nije za svakoga

08.02.2024 u 13:06

Bionic
Reading

Bunde, uzorak leoparda, dekoltei, dramatičan nakit, upadljiv make up, voluminozne frizure? Da, to je sve što podrazumijeva najnoviji modni trend koji u ovom trenutku doživljava svoje zvjezdane trenutke na društvenim mrežama, osobito TikToku

Ako ste čest posjetitelj društvenih mreža, onda vam zasigurno nije promaknulo to da fashionistice dvoje između dva dijametralno suprotna stila: elegantnog tihog luksuza i tzv. stila žena mafijaša.

Da, ako ste se nedavno smijali bundi koju vam je baka nudila u nasljedstvo, razmislite još jednom jer takvi su komadi poželjniji nego ikad, a Jennifer Lopez je među prvima oduševljeno prihvatila ovaj modni trend.

Slavna latino diva u svojoj garderobi ima bezbroj takvih chic bundica, koje je rado nosila i nekim ranijim prigodama, pa je došla na svoje i s puno stila 'zajahala' na tom valu.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Tako smo je u posljednje vrijeme mogli vidjeti u nekoliko nevjerojatnih bundi, koje joj odlično pristaju, uključujući prekrasan smeđi primjerak koji kao da je izronio iz 70-ih.

Isti tjedan mogli smo je vidjeti i u verziji u bijeloj boji s velikim ovratnikom uz bijelu haljinu i chic srebrne čizme. Tzv. estetika mob wife (žena mafijaša), prvi veliki ovogodišnji trend na TikToku, kako joj i samo ime kaže, asocira na mafijaške žene poput Carmele Soprano iz HBO-ove hit serije 'Sopranovi'.

Kako definirati takav stil? Pa možemo reći da je žena mafijaša pomalo 'neuredna' femme fatale. Voli starinska krzna, uske crne haljine, džempere s okruglim izrezom ili dekoltirane, leopard tajice i salonke - komade svojstvene stilu odijevanja latino diva Jennifer Lopez i Sofije Vergare, a koju možemo vidjeti i u ulozi kolumbijske šefice narkokartela Griselde Blanco na Netflixu.

Ako vam se sviđa takav stil, ključni komadi su bunde od umjetnog krzna, veliki zlatni nakit, print leoparda, voluminozna kosa, crveni nokti i čizme na visoku petu.