MAMAC ZA POGLEDE

Jennifer Aniston u maloj crnoj haljini pokazala najbolje noge u Hollywoodu

07.12.2018 u 10:31

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston proteklih je dana naporno promovirala svoj novi film 'Dumplin'', a sinoć je na svjetskoj premijeri filma u holivudskom TCL Chinese 6 Theateru zablistala u seksi maloj crnoj haljini koja je u prvi plan stavila njezino besprijekorno tijelo

Jennifer Aniston oduvijek je slovila za jednu od holivudskih ljepotica s najljepšim tijelom. Stilisti su se cijelu njezinu karijeru borili za to tko će je odijevati, a iako je danas na pragu pedesete, lijepa glumica još uvijek se može pohvaliti besprijekornom linijom.

49-godišnja glumica bila je zvijezda večeri na svjetskoj premijeri filma 'Dumplin'' u Hollywoodu, pojavivši se na crvenom tepihu u šljokičastoj maloj crnoj haljini s potpisom britanske dizajnerice Stelle McCartney. Atraktivna haljina istaknula je glumičine vitke i izvježbane noge na kojima bi joj pozavidjele i upola mlađe žene.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling zvijezda 'Prijatelja' je upotpunila crnom 'clutch' torbicom s potpisom brenda Valextra, nakitom dizajnera Freda Leightona i elegantnim crnim sandalama na petu, a što se tiče frizure, Aniston je ostala dosljedna spuštenoj kosi.

U novom filmu 'Dumplin'' Aniston utjelovljuje mamu i bivšu kraljicu ljepote koja u malenom gradu u Texasu organizira izbore ljepote koji krenu u 'pogrešnom' smjeru kada se na jedan od izbora prijavi njezina pretila kćer tinejdžerka kao znak protesta.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia