FATALNI GLUMAC

Iako su prekinuli prije 21 godinu, Gwyneth Paltrow često se prisjeti Brada Pitta

05.12.2018 u 14:29

Bionic
Reading

Iako se novije generacije toga zasigurno ne sjećaju, oni koji su odrastali 90-ih itekako se dobro sjećaju jedne od najzanimljivijih holivudskih veza tog doba - one Gwyneth Paltrow i Brad Pitta. Iako su prekinuli još 1997. godine, mnogi se sjećaju njihove romanse, davno prije negoli su u Pittov život ušle prvo Jennifer Aniston, a potom i Angelina Jolie

Njihova ljubav bila je poprilično jaka, pa su svi vjerovali kako će je i ozakoniti brakom, no, to se na kraju nije dogodilo. Bilo kako bilo, nakon 21 godinu šutnje Gwyneth Paltrow ponovno se prisjetila veze s Bradom Pittom. Kako je priznala, kada je uhvati nostalgija, s prijateljicom Cameron Diaz prisjeti se starih vremena i onda osjeti zahvalnost što je odrastala u nekim drugim vremenima.

  • +8
Gwyneth Paltrow i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Cameron Diaz i ja često pričamo o tome. Znamo reći: 'Hvala Bogu da početkom 90-ih nije bilo toliko paparazza, hvala Bogu.' Plačemo od sreće što nas nitko nije pratio u stopu i snimao dok smo radile svašta. Sjećam se kada smo Brad Pitt i ja prekinuli, to je završilo na naslovnici New York Posta, no nakon prekida nitko nije kampirao ispred moje kuće. To danas ne bi bilo moguće', rekla je u intervjuu za WSJ.

Iako se za Pitta nije udala, jedan drugi Brad ipak je bio fatalan. Riječ je o njezinom suprugu Bradu Falchuku, a njihov brak opisala je riječima:

'Odlično nam je. Osjećam da smo vjerojatno u ovom trenutku, na polovici naših života, puno bolji u odabiru životnog partnera. No, generalno, svoje partnere trebali bi odabrati puno prije, ponajviše zbog cijelog dijela sa ostvarivanjem obitelji. Za mene je sve to bilo više proces i osjećam se nevjerojatno sretnom što sam pronašla tu osobu koja je nevjerojatan i pravi partner.'