na crvenom tepihu

Jenna Ortega utjelovila Wednesday u 30 godina staroj glamuroznoj haljini

27.02.2023 u 09:00

Bionic
Reading

Glumica Jenna Ortega ponovno se na crvenom tepihu pojavila u crnoj haljini koja postaje njen zaštitni znak, a u Versaceovoj kreaciji izgledala je baš poput Wednesday Addams, lika koji igra u Netflixovoj hit seriji

Na nedjeljnoj dodjeli nagrada SAG, glumica Jenna Ortega svojim je stajlingom uspjela u potpunosti oživjeti lik Wednesday Addams. Glavnu junakinju Netflixove hit serije 'Wednesday' 20-godišnja glumica 'kopirala' je noseći glamuroznu crnu haljinu s dubokim dekolteom u obliku srca i visokim bočnim prorezom.

Kako bi bila u potpunosti u stilu Addams, izabrala je tanak kožni materijal i efektan asimetrični izrez te je sve podigla zlatnom kopčom na remenu i tankom zlatnom ogrlicom. Riječ je o modelu haljine koji je izvučen iz gotovo 30 godina stare Versaceove kolekcije!

Naime ovu haljinu prvotno je dizajnirao pokojni Gianni Versace za jesensku kolekciju 1994. godine te je imala jednu naramenicu. Ipak, Jennin model je moderniziran, tako da je naramenica uklonjena, čime je dekolte u obliku nepravilnog srca još više došao do izražaja.

Ortega se u posljednje vrijeme na crvenom tepihu pojavljivala gotovo isključivo u crnim kombinacijama, po kojima sve više postaje prepoznatljiva, a modni kritičari nagađaju da je razlog upravo u povezanosti s 'darkerskim' likom Wednesday.

Jenna Ortega na dodjeli nagrada SAG prisustvovala je u ulozi voditeljice, no i sama je bila nominirana za nagradu najbolje glumice u kategoriji komičnih serija. Ipak, za svoje utjelovljenje Addams nije dobila ovo priznanje jer je nagrada pripala Jean Smart za nastup u seriji 'Hacks'.

  • +22
29. SAG Awards Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / PROFIMEDIA