NEVJEROJATNA SLIČNOST

'Ista Wednesday': Catherine Zeta-Jones oduševila je obožavatelje još jednom zanimljivom snimkom iz prošlosti

29.12.2022 u 17:14

Bionic
Reading

Proslavljena Catherine Zeta-Jones u hvaljenoj Netflixovoj seriji 'Wednesday' glumi majku glavne junakinje, Morticiju Addams, a sad je zanosna Velšanka razveselila brojne fanove serije još jednom simpatičnom snimkom

Na društvenim je mrežama Catherine vrlo aktivna pa je ponosna majka dvoje djece, sina Dylana i kćeri Cerys, brojne obožavatelje sad oduševila snimkom njezine kćeri iz djetinjstva koja je mnoge podsjetila upravo na goth tinejdžericu s pletenicama u crenom: Wednesday Addams koju u hit seriji glumi mlada Amerikanka Jenna Ortega.

Tamnokosa ljepotica koja na pragu šestog deseteljeća mami poglede svojim mladolikim izgledom i vitkom figurom, uz preslatku snimku iz djetinjstva je poručila: 'Zbog velikog broja zahtjeva! Moja kći Carys kao djevojčica, sa 'Wednesday' stavom'.

I za ovu je snimku poznata glumica dobila veliki broj lajkova, a svi su hvalili redom malenu Cerys koja je ove godine napunila 19 godina.

'Stvarno imaš svoju Wednesday cijeli život', 'Preslatka', 'Ista Wednesday', 'Zvijezda na mamu', samo su se nizali komentari.

Video je nastao prije mnogo godina, kada je Carys Douglas, kći koju je Zeta-Jones dobila u braku s Michaelom Douglasom, bila tek mala djevojčica te je nastupala s vršnjacima na nekoj školskoj predstavi.

'Carys, moja prava kći kao mala djevojčica. Imam Wednesday Addams u svom životu već 19 godina i 9 mjeseci. Morticia i ja te volimo, moj mali kišni oblačiću', napisala je tad Zeta-Jones za prvu snimku svoje kćeri.

  • +4
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Inače, serija Tima Burtona, u kojoj je glavni lik Wednesday Addams u debitantskom je tjednu postala novi Netflixov hit, svrgnuvši s trona seriju 'Stranger Things'. U središtu radnje novog spin-offa o obitelji Addams je tinejdžerica Wednesday, koja dolazi u internat Nevermore Academy.

  • +17
Scene iz Netflixove serije 'Wednesday' (2022.) Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Gomeza, Wednesdayinog oca glumi Luis Guzman, ujaka Festera Fred Armisen, a brata Pugsleyja Isaac Ordonez.

Zanimljivo je da se u seriji u ulozi učiteljice Miss Thornhill pojavljuje i Christina Ricci, glumica koja je lik Wednesday tumačila u filmovima 'Obitelj Addams' (1991.) i 'Vrijednosti obitelji Addams' (1993.).